València atén sense cita prèvia 7.500 persones majors des d'abril

Guardar

Ayuntamiento de València
Ayuntamiento de València

L'Ajuntament de València ha atés ja 7.500 persones majors de 65 anys sense cita prèvia des que es va posar en marxa este servici presencial el mes d'abril passat. Les dades els ha oferit el regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, qui ha destacat, a més, que este dijous s'ha registrat el rècord d'atencions presencials: "Des que vam posar en marxa l'atenció sense cita prèvia per a les persones majors de 65 anys a la nostra ciutat hem atés ja a quasi 7.500 persones. De fet, justament esta setmana batem el rècord d'atencions sense cita prèvia amb més de 550 persones en un sol dia", ha explicat.

"Estem aconseguint no solament agilitzar les gestions de Padró o gestions tributàries sinó també que les persones amb més dificultat per a tindre competències digitals no s'enfronten a cap mena de bretxa en la seua relació amb l'administració. D'alguna manera estem garantint un dret que també exigim que es garantisca en les entitats bancàries o en qualsevol empresa privada", hi ha conclòs.

El servei sense cita prèvia per als majors de 65 anys es va posar en marxa a l'abril d'enguany amb un horari d'atenció presencial tots els dijous de 10 a 12 hores i permet realitzar qualsevol tràmit del padró municipal, informació general, registre d'entrada, signatura electrònica i també gestions relacionades amb els tributs municipals.

De totes les persones majors que han fet ús d'este servici, 1.954 han sol·licitat gestions de padró, 3.160 gestions en registre i informació i 2.331 han realitzat gestions relacionades amb els tributs municipals.

En total, 3.091 persones han acudit a l'Ajuntament, 2.774 a les juntes de districte i 1.580 a l'OAC de Tabacalera. Entre les gestions tributàries, destaquen les consultes sobre béns immobles que suposen quasi la meitat, arribant a 1.029.

Arxivat a:

Destacats