València aprova l'inici de l'exposició pública del pla del complex 'Campanar-Ernest Lluch'

Guardar

Espai Sanitari Ernest Lluch de Campanar
Espai Sanitari Ernest Lluch de Campanar

La Comissió de Desenvolupament i Renovació Urbana de l'Ajuntament de València ha aprovat l'inici de l'exposició pública del Pla Especial d'Infraestructures Sanitàries 'Campanar-Ernest Lluch', segons ha anunciat la vicealcaldessa i responsable de l'àrea d'Urbanisme, Sandra Gómez.

L'objecte d'aquest pla és ordenar urbanísticament i arquitectònicament les infraestructures sanitàries corresponents a la poma del nou complex sanitari 'Ernest Lluch' del barri de Campanar. L'àmbit del Pla Especial és la poma completa de 76.000 metres quadrats de superfície, que correspon a l'espai ocupat per l'antic complex sanitari La Fe.

"Com a base per a l'ordenació s'ha partit de la idea seleccionada en el concurs d'idees promogut per la Conselleria de Sanitat. La zona verda principal, o Parc de la Salut, de 8.500 m², s'implantarà a banda i banda de l'eix principal de l'ordenació, que discorre entre l'avinguda de Campanar i el carrer Joaquín Ballester", ha afegit.

Segons ha recalcat Gómez en un comunicat, "es tracta un projecte de gran envergadura molt demandat pels veïns i veïnes dels districtes del nord de la ciutat, que recuperen l'ús públic d'aquest gran espai i assegura les dotacions sanitàries necessàries per a la ciutadania".

Destacats