València aprova el projecte del nou centre municipal de servicis socials al mercat de Benicalap

Guardar

0304 Centre Social Benicalap (1)-
0304 Centre Social Benicalap (1)-

La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, ha anunciat que la Junta de Govern Local de demà aprovarà el projecte bàsic i d'execució, així com l'estudi bàsic de seguretat i salut per a l'habilitació d'un nou centre municipal de servicis socials de 820,10 metres quadrats situat al carrer de Miguel Servet, dins de les instal·lacions del mercat municipal de Benicalap, en una zona que està tancada des de fa anys.

"Després de l'obertura del nou centre municipal de servicis socials de La Saïdia, que en pròximes dates es traslladarà fins a la renovada i rehabilitada Alqueria Lluna, a València hi ha previstos encara tres nous centres de servicis socials, de manera que en un temps la ciutat comptarà amb 15 centres per a les persones que més ajuda necessiten en el seu dia a dia", ha dit la regidora Isabel Lozano.

En concret, el de Benicalap se situarà en una part desocupada de les instal·lacions del mercat municipal per atendre 47.000 usuaris i descongestionar el centre de servicis socials de Campanar, que passarà de tindre 90.000 a 50.000 persones dins del seu àmbit geogràfic. La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, ha assenyalat que "l'Ajuntament dona un pas molt important que ens apropa a la licitació de l'obra pròpiament dita i que donarà cobertura tant als barris de Benicalap com de Ciutat Fallera".

La regidora ha afegit que "són barris que necessiten un increment de recursos socials molt més important del que tenen en aquests moments i per això la decisió de fer aquest nou centre en aquesta ubicació és una molt bona notícia, i més en aquests temps de crisi sanitària, econòmica i social", per la qual cosa "millorarà molt la qualitat de vida i l'accés als recursos de la població d'aquests barris".

Isabel Lozano ha valorat el disseny d'aquest centre municipal com a "modern i avantguardista" i que "donarà molta vida al mercat i al barri". També ha valorat que està en una "ubicació idònia" perquè està prop del centre de salut i de diverses línies de l'EMT.

Arxivat a:

Destacats