València acull la quarta etapa de la I Setmana Ciclista Valenciana

Guardar

semana-ciclista-valenciana
semana-ciclista-valenciana

València acull, aquest dissabte 11 de març, la quarta etapa de la I Setmana Ciclista Valenciana, el recorregut total de la qual consisteix a recórrer quatre vegades un circuit de 24 km. Per aquest motiu es realitzaran diversos talls de trànsit pels carrers del recorregut.

L'eixida i meta es muntarà a partir de les 8.00 h del matí en el carrer de les Moreres, entre la rotonda de la carretera del riu (la CV-5010) i l'avinguda de la Circumval·lació de Natzaret, que romandrà tancada al trànsit fins a la finalització i posterior desmuntatge.

L'eixida neutralitzada començarà a les 13.30 h des de camí de les Moreres i arribaran a l'avinguda Antonio Ferrandis a les 13.55 h aproximadament, passant cada 25 minuts, amb la qual cosa es podrà obrir el trànsit de forma transversal.

Des de l'inici de la carrera es tallarà l'avinguda Antonio Ferrandis, des de la rotonda amb l'avinguda Ausiàs March i la carrera de la Fonteta de Sant Lluís. El trànsit del pas inferior es desviarà cap al carrer del General Urrutia.

D'altra banda, tant l'avinguda del Professor López Piñero d'eixida cap a la V-15 com el pont de l'Assut de l'Or, s'obriran entre pas i pas de la carrera. Es preveu que la carrera finalitze al voltant de les 16.30 h.

Arxivat a:

Destacats