València acull la carrera 15K Nocturna

Guardar

15k-nocturna
15k-nocturna

La V edició de la singular carrera 15 K Nocturna consolida aquesta prova en el calendari atlètic de la ciutat. Com en les edicions anteriors, aquesta prova atlètica que organitza la Fundació València Club d'Atletisme de la Comunitat Valenciana es presenta com una de les grans cites esportives de la ciutat. La regidora d'Esports, Maite Girau, ha presentat hui la carrera, acompanyada pel president del CA València Esports, Rafael Blanquer; el president de la Fundació València Club d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, Rafael Blanquer Ángel; i el director territorial de València del Banc Mediolanum, Ximo Maldonado.

La regidora d'Esports, Maite Girau, ha subratllat la singularitat d'aquesta prova, tant pel seu recorregut com el seu horari, i ha assegurat que des de l'Ajuntament ja està organitzada l'activació de tots els mecanismes precisos per al bon desenvolupament de la prova, amb tota la seguretat tant per a la ciutadania com per als participants.

Tal com han explicat els organitzadors, la 15K Nocturna València Banc Mediolanum repetirà circuit en aquesta V edició, amb un traçat totalment pla i vies àmplies, amb eixida des de l'avinguda del Port, que és el punt de partida des de la primera edició. La trajectòria definida travessarà el passeig de l'Albereda, les Torres dels Serrans, el Pont de Fusta, la plaça de Tetuan, els carrers de la Pau i de Sant Vicent Màrtir fins a la plaça de l'Ajuntament. Des d'ací continuarà pel carrer de les Barques, Colón, Plaça de Bous, Gran Via del Marqués del Túria, i gir cap al carrer de Jacinto Benavente, per a arribar al pont de Montolivet, l'avinguda de França i el carrer de Menorca. L'arc de meta estarà situat a l'altura del Magatzem 2 del Port de València, al costat de l'Edifici del Rellotge: un total de 15.000 metres.

De nou destaca l'increment de la participació femenina en aquesta convocatòria, que reflecteix la presència creixent de les dones en l'esport en general, i en l'atletisme en particular. Fins al moment, les inscripcions de corredores superen ja el 30%.

La regidora d'Esports ha animat la ciutadania a gaudir d'aquest espectacle esportiu de caràcter especial, i ha expressat els seus millors desitjos per a les i els corredors participants.

Arxivat a:

Destacats