València acull dos mercats ambulants de roba vintage: un de roba de segona mà i un altre de futbol

Els establiments estaran muntats del 18 al 23 d'octubre

Guardar

Roba en un mercadet. Imatge de Markus Spiske
Roba en un mercadet. Imatge de Markus Spiske

València tindrà dos mercats ambulants de roba vintage entre els dies 18 i 23 d'octubre. El primer d'ells estarà situat en Spirit València Lindy Hop, al carrer d’Honorat Juan, 6. El mecanisme de pagament dependrà del pes de les peces triades. El segon comptarà amb una extensa gamma de samarretes retro de futbol dels anys 80, els 90 i els 2000 al carrer de la Tapineria. Tots dos recintes seran d'entrada gratuïta.

El mercat ambulant de roba vintage al pes, posat en marxa per la companyia Rethink-vintagees, comptarà amb més de 10.000 peces de segona mà emmarcades dins de 100 categories diferents. Hi haurà emprovadors i balances a la disposició dels assistents per a poder mesurar les seues peces abans de passar per caixa. La proporció preu-pes es calcularà a partir de la unitat del quilo amb un preu de 35 euros per cada quilo. Per part seua, The Football Market posarà a la venda més de 2.000 samarretes de futbol amb motiu "d'unir el futbol clàssic amb el modern”. Des de l'entitat  organitzadora esperen que siga “una trobada multigeneracional” així com “una festa del futbol espanyol” d'ahir i hui.

L'horari del mercat de roba de segona mà obrirà de dimarts a divendres d'11.00 a 14.00 de la vesprada i de 16:00 a 20:00 de la nit. L'horari del cap de setmana serà el dissabte de 13.00 a 20.00 i el diumenge de 12:00 del migdia a 18:00 de la vesprada. El mercat ambulant de temàtica futbolera tindrà un horari d'11:00 a 21:00 i comptarà amb música en directe posada per un dj, cervesa gratuïta i la presència per a la signatura d'autògrafs del futbolista del Valencia C.F., Hugo Duro (data i hora per confirmar en @thefootballmarketspain). 

Rethink i Pop Up Store

El projecte de Rethink-vintagees és una marca de moda que promou el consum de segona mà. Cada cert temps, la marca vol realitzar esdeveniments d'aquest tipus en més ciutats de la geografia espanyola com ja ha fet al voltant de tota Europa. La tècnica del Pop Up Store consisteix a situar una botiga de manera temporal en un carrer o zona cèntrica de fàcil accés per a atraure fàcilment al client.

Destacats