València acull el Campionat Europeu de Ciclisme Adaptat

Guardar

Plànol del Campionat Europeu de Ciclisme Adaptat
Plànol del Campionat Europeu de Ciclisme Adaptat

Els Poblats Marítims i Algirós acolliran, diumenge 25 de setembre, el circuit on es desenvoluparan les proves del Campionat Europeu de Ciclisme Adaptat. Esta competició es desenvoluparà des de les 09.00 fins a les 11.50 hores, organitzada pel Club Ciclista Dstrel Cycling Team en col·laboració amb la Real Federació Espanyola de Ciclisme i amb el patrocini, entre d'altres, de la Fundació Esportiva Municipal de l'Ajuntament de València. Amb motiu d'esta prova es duran a terme talls de trànsit i restriccions a l'estacionament en els esmentats districtes.
El recorregut s'iniciarà al carrer de José Ballester Gozalvo i continuarà pels d'Isabel de Villena, Arnaldo de Vilanova, Enginyer Fausto Elío (en sentit contrari al del trànsit motoritzat), l'avinguda dels Tarongers (anada i tornada per la banda més nord de la calçada –en el sentit del trànsit motoritzat cap a l'avinguda de Catalunya-), Enginyer Fausto Elío, Mendizábal, i Isabel de Villena fins a la meta al carrer de la Font d'en Carròs.

Talls de trànsit previs i restriccions

Segons informen del Centre de Control de Trànsit, el muntatge de la zona d'eixida i meta implicarà talls al trànsit des de les 06.00 hores al carrer de José Ballester Gozalvo i de la Font d'En Carròs.

Estarà prohibit estacionar, des del dissabte a les 22.00 hores fins al diumenge a les 14.00 hores, en els següents trams: ambdós sentits de José Ballester Gozalvo (des de la Font d'En Carròs fins a la rotonda d'Isabel de Villena, i des de Vicent la Roda fins a Font d'En Carròs); en Isabel de Villena (des d'Arnaldo de Vilanova fins Font d'En Carròs); en Mendizábal (des d'Isabel de Villena fins a Enginyer Fausto Elío); en avinguda dels Tarongers sentit avinguda de Catalunya (des d'Enginyer Fausto Elío fins a la rotonda de Torre de Miramar); i en Enginyer Fausto Elío (des de la rotonda amb Tarongers fins al carrer de Vicent La Roda).

Pel que fa a l'EMT, les persones usuàries poden consultar tota la informació respecte a les afeccions en la secció d'Última Hora de la web, de l'App i en xarxes socials de la mateixa EMT.

Arxivat a:

Destacats