València acull, aquest octubre, el primer festival de música quasi sense restriccions

La Marina de València acollirà els dies 22 i 23 d'octubre el Love to Rock Experience

Guardar

Concert de la primera edició del Festival Love To Rock a València
Concert de la primera edició del Festival Love To Rock a València

La Marina de València es prepara per a acollir el primer festival de música després de l'obertura total de les restriccions. Es tracta del Love to Rock Experience, un festival que, en la seua segona edició, ha fet un ferm pas avant en la seua definició per a oferir al públic una experiència integral que combine actuacions musicals de bandes de primera línia del panorama nacional amb la gastronomia, l'esport i l'oci actiu. Aquesta primera gran cita amb la música serà els dies 22 i 23 d'octubre.

Després de més de 18 mesos sense poder gaudir plenament d'un concert, el festival configura un format on el públic podrà per fi assistir dempeus i ballar en les actuacions musicals del festival.

Dos dies d'experiència integral: música, gastronomia, oci actiu i esport

Per això, en el pla musical, el Love to Rock Experience ha completat un cartell en el qual participaran algunes de les formacions de l'indie i el pop estatal més destacades del moment: León Benavente, La Casa Azul, Novedades Carminha, Carolina Durante, Depedro, Ginebres, Derby Motoreta's Burrito Kachimba i Mujeres. El festival també aposta per bandes valencianes emergents com ara Júlia, Tenda, Is.las, entre altres. Els concerts tindran lloc en l'escenari Marina Nord.

Aquesta programació musical es completa amb el projecte Volumens, una iniciativa de referència amb diversos anys de trajectòria a València i que en cada edició dona a conéixer propostes de DJ i VideoDJ avantguardistes i experimentals de major interés. Marta Hammond, Hin und Zurück, Immersive Beats, Divora, Xino, Finalversion3, Moy Santana i H4L9000 constitueixen els artistes d'enguany. Les sessions tindran lloc en l'edifici Veles e Vents.

Així mateix, el Festival ha incorporat a la seua oferta una sèrie d'activitats d'esport i oci actiu que poden ser gaudides amb preus especials pels assistents: Caiac de mar, Paddel Surf, Windsurf, Pilates, Ioga i moto d'aigua, formen part d'aquesta oferta.

L'experiència Love to Rock es complementa amb un espai dedicat a la gastronomia, la Terrassa Malabar de l'edifici Veles e Vents, amb les millors vistes de la Marina de València, amb una oferta gastronòmica que ve avalada per Javier de Andrés, Premi Nacional de Gastronomia, i el seu grup de La Sucursal. Els assistents al festival podran beneficiar-se de preus i ofertes gastronòmiques especials.

Destacats