València Activa reubica el seu centre de Barris per l'Ocupació de Marítim

Guardar

1031 Bernabé_Ibáñez. València activa Marítim
1031 Bernabé_Ibáñez. València activa Marítim

València Activa ha traslladat les oficines del seu centre de Barris per l'Ocupació de Marítim a l'edifici de la Biblioteca Pública Municipal 'Constantí Llombart', situada al carrer JJ Dómine 19. "Aquestes dependències, amb major accessibilitat, permetran donar un millor servici la ciutadania", tal com ha informat la regidora de l'Àrea de Desenvolupament Innovador del Sector Econòmic i Ocupació, Pilar Bernabé.

La regidora, que ha agraït a la Regidoria d'Acció Cultural la cessió temporal d'aquest espai, ha explicat "des d'aquest nou centre treballarem per a millorar la qualitat de vida dels valencians i valencianes a través del foment de l'ocupació, la formació i l'emprenedoria".

Per part seua, la regidora d'Acció Cultural, Maite Ibáñez, ha destacat "la col·laboració entre totes dues regidories per a solucionar la falta d'espais disponibles en la zona" i ha explicat que "des d'Acció Cultural hem cedit la sala multiusos de la biblioteca per a possibilitar la continuïtat dels serveis de Barris per l'Ocupació".

En aquest nou enclavament els veïns i veïnes del Marítim podran acudir a aquest centre de Barris per l'Ocupació on una orientadora laboral els informarà de tots els serveis, recursos i accions que ofereix València Activa.

"Volem que aquest centre siga un punt de referència en el barri per a les persones que necessiten orientació laboral o professional, tant si busquen ocupació, com si necessiten formació o busquen posar en marxa un negoci", ha explicat Pilar Bernabé.

D'igual manera, el personal tècnic de València Activa ajudarà els usuaris i usuàries d'aquest centre a millorar les seues habilitats i competències per a l'ocupació i a desenvolupar el seu potencial professional i personal, a través d'un servei d'orientació professional totalment gratuït, de qualitat i proximitat.

En el cas de les persones amb iniciativa emprenedora, en aquest centre també se'ls redirigirà a tots els serveis d'assessorament i acompanyament que ofereix València Activa per a posar en marxa idees i projectes.

Arxivat a:

Destacats