València Activa renova la seua direcció amb la professora de la facultat d'Econòmiques, Clara Martínez

Guardar

Coworking espai Lidera valencia activa
Coworking espai Lidera valencia activa

La Fundació València Activa ha renovat la seua direcció amb la incorporació de la professora de la facultat d'Econòmiques, Clara Martínez, que ocuparà la direcció, i la de l'especialista en emprenedoria, Lucía Calàbria, qui exercia fins hui l'estratègia d'innovació de ValenciaPort. València Activa incorpora un tàndem de dones a la seua direcció amb àmplia trajectòria professional i acadèmica amb l'objectiu de redoblar les polítiques d'ocupació i impulsar l'economia local. "València compta amb les millors xifres de creació d'ocupació entre les grans ciutats" i des de l'àrea de Desenvolupament Econòmic que dirigeix Borja Sanjuán "es vol consolidar aquesta tendència a través de dos professionals molt reconeguts en el sector econòmic valencià".

Clara Martínez és llicenciada i doctora per la Universitat de València, on exerceix de professora des de 1991 i on imparteix classes en llicenciatures, graus i postgraus de la Facultat d'Economia enfocats en les matèries de direcció estratègica, emprenedoria i digitalització. Al llarg de la seua extensa trajectòria professional, Martínez ha ocupat la secretaria de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials en dues ocasions així com el vicedeganat en altres dos períodes.
Martínez també ha sigut la responsable dels Campus d'Excel·lència Internacional coordinant el programa VLC/Campus a través del que s'han signat acords amb universitats del prestigi de Harvard o UCBerkeley.

Per la seua banda, la trajectòria de la nova subdirectora de València Activa, Lucía Calàbria, està vinculada estretament al món de l'empresa, on s'ha especialitzat en comerç internacional, innovació i emprenedoria en l'àmbit logístic-portuari. Calàbria, de fet, s'ha dedicat fins hui al desenvolupament de l'estratègia d'innovació oberta per al Port de València, on ha coordinat nombroses activitats i ha desenvolupat les tasques d'enllaç entre la comunitat portuària i l'ecosistema emprenedor de València. Des de la seua responsabilitat en ValènciaPort, va liderar la creació del primer espai d'emprenedoria del sector portuari espanyol centrat en canvi climàtic.

València Activa, amb la direcció de Martínez i la subdirecció de Calàbria, incorpora nou talent a la seua direcció a través de dos perfils professionals associats directament amb el món de l'emprenedoria i la digitalització.

Arxivat a:

Destacats