València Activa organitza una trobada per a impulsar l'emprendimiento femení

Guardar

Cartell València Activa pel Dia Internacional de la Dona Emprenedora
Cartell València Activa pel Dia Internacional de la Dona Emprenedora

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, organitza una trobada amb motiu del Dia Internacional de la Dona Emprenedora, que se celebra el pròxim 19 de novembre, una jornada gratuïta amb la qual busca connectar i visibilitzar a dones que han decidit emprendre perquè inspiren i servisquen de referència a potencials emprenedores.

"Diuen que emprendre sent dona és tota una revolució. I tota revolució naix d'un moment d'inspiració. I precisament per a això, per a inspirar, organitzem aquesta trobada en el Dia de la Dona Emprenedora, perquè dones amb iniciativa emprenedora puguen connectar-se i descobrir la història de grans emprenedores, de dones tan reals com elles mateixes", ha explicat la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

Durant aquesta trobada, que es desenvoluparà des de les 9.30 hores a Palau Alameda, les assistents podran inspirar-se a través de les experiències d'un nodrit grup d'emprenedores de referència de l'ecosistema valencià. En primer lloc, podran conéixer les vivències de les 7 emprenedores que estan fent ús del coworking d'Espai Lidera, que explicaran com estan posant en marxa els seus projectes en una primera fase inicial.

També hi haurà espai per a un estadi més avançat en el procés d'emprenedoria, un bloc en el qual un grup d'emprenedores tech de referència compost per Regina Monsalve, Secretaria Tècnica de la Mesa de l'Enginyeria Valenciana; Ángela Pérez, CEO d'Imegen; Sonia Pérez, CEO de Projecte A; Clara Torrijos, CEO i co-founder de Go-Koan, i Pilar Prados, CEO de Bounsel, abordaran els reptes de futur de les emprenedores en el sector digital.

Així mateix, els i les assistents podran conéixer alguns dels projectes d'impacte impulsats per dones que han apostat per emprenedoria social, de la mà de Pilar Almenar, directora de Projecte Impreses; Helga Figueroa, CEO de DoggieSnax - De Tapes amb El meu Gos i Isabel Sánchez, CEO i sòcia fundadora de Global Ètica, una taula que serà moderada per Luz Martínez, Communications Manager de Zubi Labs.

D'igual manera, diferents organismes valencians exposaran els seus programes i serveis de suport i acompanyament a l'emprenedoria femenina. Per part de València Activa intervindrà María Horness, coordinadora d'Ocupació; per part de Cambra València intervindrà Lorena Cebrián, coordinadora del programa PAEM i també intervindrà una representant d'EVAP.

En la franja central de l'esdeveniment les dones amb iniciativa emprenedora rebran un taller impartit per Irene Milián, consultora de Marca Personal i Estratègia de Negocis, que oferirà les claus per a posicionar la marca personal.

I, finalment, conclourà la trobada Cristina Aristoy, CEO i co-founder de Singularu, que explicarà des de la seua experiència personal i professional com ha viscut l'aventura d'emprendre, una intervenció que busca inspirar i animar a iniciar els seus projectes a les participants en l'esdeveniment.

"Des de València Activa treballem per a impulsar l'emprenedoria femenina a través de diferents serveis i programes de suport i acompanyament, com els que desenvolupem des d'Espai Lidera. Esdeveniments com aquesta primera Trobada del Dia de la Dona Emprenedora també són fonamentals per a les dones que han emprés o que estan pensant a emprendre, perquè és crucial que creen sinergies, compartisquen experiències i tixen les seues pròpies xarxes professionals amb altres dones com elles", ha indicat Pilar Bernabé.

Les persones que estiguen interessades a assistir a aquesta primera trobada amb motiu del Dia de la Dona Emprenedora, que se celebrarà divendres que ve, 19 de novembre a Palau Albereda, poden inscriure's en www.valenciactiva.es.

Destacats