València Activa convoca subvencions per a celebrar esdeveniments relacionats amb la innovació, el disseny i la tecnologia

La quantia total de les ajudes aconsegueix els 500.000 euros i el termini de sol·licituds s'obri el dimecres 25 de maig

Guardar

Cartell de les subvencions a esdeveniments de València Activa
Cartell de les subvencions a esdeveniments de València Activa

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, llança una convocatòria de subvencions per a la celebració d'esdeveniments, fires, exposicions o xarrades divulgatives de temes relacionats amb la tecnologia, la innovació, la ciència, la investigació, el disseny, l'emprenedoria i la consolidació empresarial que es desenvolupen al municipi de València i ajuden a situar la ciutat com un referent en l'economia del coneixement. La regidora de Desenvolupament Econòmic, Pilar Bernabé, ha afirmat que "volem contribuir per tal que les entitats puguen obtindre fins a 15.000 euros en ajudes per a la celebració d'esdeveniments, per a generar comunitats i per generar ecosistema".

Bernabé ha declarat que "de nou, aquest ajuntament torna a anar agafats de la mà de les pimes, dels autònoms i de les entitats que volen generar eixa marca València que tant anem a fomentar". En aquest sentit, la regidora ha explicat que "amb aquesta convocatòria volem contribuir al fet que entitats i empreses valencianes visibilitzen el talent de la nostra ciutat en àrees tan estratègiques com el disseny, la innovació, la tecnologia o l'emprenedoria i anem a fer-ho amb mig milió d'euros".

Les subvencions

Podran optar a la convocatòria les persones físiques i jurídiques, comunitats de béns, societats civils, associacions, fundacions, sindicats, col·legis professionals i entitats sense ànim de lucre. Els esdeveniments objecte de la subvenció han de celebrar-se al terme municipal de València. Excepcionalment, podran ser tinguts en compte aquells projectes que no tinguen lloc a la ciutat, però que visibilitzen i promoguen el seu ecosistema i teixit econòmic.

La quantia total de les ajudes ascendeix a 500.000 euros. Les entitats beneficiàries rebran, en funció de la puntuació obtinguda, entre 3.000 i 15.000 euros de patrocini per esdeveniment. L'import del patrocini concedit no podrà ser superior al 40% del cost total de l'acte previst.

El termini de sol·licitud de les ajudes s'obri dimecres, 25 de maig, i finalitza quan s'esgote el pressupost i mai més enllà del 31 d'octubre d'enguany. El model de sol·licitud està disponible en la pàgina web de València Activa www.valenciactiva.valencia.es. Les sol·licituds cal presentar-les mitjançant el correu electrònic [email protected] Per a més informació, podeu telefonar al 96 208 74 58.

Destacats