València Activa converteix la Plaça de l'Ajuntament en un espai d'oportunitats per a l'ocupació amb la II Fira Ocupació

La fira d'ocupació se celebrarà aquest divendres, 20 de maig, de 10 a 18 hores en la Plaça de l'Ajuntament

Guardar

Tinenta d'alcalde de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé
Tinenta d'alcalde de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé

L'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ús de l'Ajuntament de València, a través de València Activa, organitza la segona edició de la Fira Ocupació València Activa, un fòrum d'ocupació que se celebrarà aquest divendres 20 de maig, de 10 a 18 hores en la Plaça de l'Ajuntament i en el qual participaran més de 30 empreses.

“Amb la Fira Ocupació València Activa, amb la qual portem les oportunitats al cor de la ciutat, volem impulsar l'ocupabilitat dels valencians i valencianes en connectar directament a persones desocupades amb empreses que busquen augmentar la seua plantilla. Convertirem un espai tan emblemàtic com la Plaça de l'Ajuntament en una macro sala d'entrevistes, en la qual donarem l'oportunitat que es mereix al talent local”, ha apuntat la tinenta d'alcalde de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

“Es tracta d'un esdeveniment dirigit a les persones que busquen ocupació, a les quals volen explotar al màxim les opcions del seu perfil professional o optimitzar el seu temps i tindre en un mateix matí diverses entrevistes de treball en un mateix espai”, ha explicat la regidora.

En aquesta segona fira d'ocupació participaran les següents 30 empreses: Balearia, Belloré Logistics, Bienestar Familiar, Bonatel, Camisería Olegario, Casino Cir-sa, Celestica, FCC Equal, Fermax, FORLOPD, Grupo Gastroadictos, Grupo Saona, Herbolario Navarro, Ilunión Lavanderías, Leroy Merlin, Link Formación, MESBook, Mus-grave, Norauto, Obremo, Perfumarte, Power Electronics, Primark, PVHardware, SanLu-car, Sercoval, Sesame, TEDi y Voltereta.

L'esdeveniment oferirà més de 100 ofertes d'ocupació actives. Els perfils que busquen les empreses són molt variats: Administratiu/a, enginyer/a, informàtic/a, ajudant de cuina, cambrer, atenció al client, orientador/a labora, tècnic/a de producció, Dj, etc., entre molts altres. Igualment, es poden trobar ofertes d'ocupació per a perfils júnior o en cerca de pràctiques i altres ofertes per a perfils amb més experiència.

Aquest esdeveniment compta amb un espai destinat a realitzar entrevistes de treball de 15 minuts amb empreses de la zona. A més, de manera simultània, en l'escenari es durà a terme un cicle de conferències sobre claus per a millorar l'ocupabilitat i sobre motivació i actitud en la cerca d'ocupació.

Cartell "L'entrevista de treball més gran"
Cartell "L'entrevista de treball més gran"

A més, València Activa acostarà els seus serveis de València Activa a la plaça més emblemàtica de la ciutat: els i les assistents podran inscriure's in situ en l'Agència d'Ocupació València Activa, també es podrà accedir als serveis d'orientació personalitzada dirigits a persones en cerca activa d'ocupació i realitzar tallers d'entrevistes. En aquesta ocasió, els i les joves que participen en aquesta trobada podran acostar-se a un punt informatiu de programes i serveis dirigits a joves, entre els quals podran conéixer el programa pilot BETA, impulsat des de Labora per a connectar 70 empreses amb el talent jove.

Així mateix, els i les assistents podran realitzar tallers de millora de l'ocupabilitat i formació per a l'ocupació, així com podran gaudir de xarrades motivacionals per a afrontar amb èxit una entrevista de treball, o com liderar un projecte professional personal. A més, podran conéixer en l'escenari alguns dels serveis que ofereix València Activa, com Treballem Iguals o Co-Crea-Te.

Les persones que desitgen participar poden inscriure's en https://www.firaocupaciovalenciactiva.es/ i hauran d'acudir el divendres 20 de maig a les 10 hores amb diverses còpies del teu currículum en la Plaça de l'Ajuntament perquè el personal especialitzat connecte els seus interessos amb els de les empreses i els assigne entrevistes de treball reals amb les empreses participants

“La recuperació econòmica s'està produint a la nostra ciutat. Ens trobem davant les millors dades del mes d'abril dels últims 12 anys, tant en xifres de desocupació com de contractacions. El dinamisme del mercat de treball que trobem en els últims mesos és un clar símptoma de la millora. Sense cap dubte, es tracta de bones xifres, la qual cosa indica que anem pel bon camí, però hem de continuar treballant per a generar més i millor ocupació, per això hem organitzat aquesta segona Fira Ocupació València Activa”, ha remarcat la regidora Bernabé.

Destacats