València Activa celebra en Tres Forques la sisena edició de 'Places per l'Ocupació'

Guardar

taller-valencia-activa
taller-valencia-activa

L'agència d'ocupació València Activa ha celebrat en la plaça Emilio Lluch del barri de Tres Forques la sisena edició de 'Places per l'Ocupació', les fires d'ocupació, emprenedoria i formació que donen a conéixer els serveis i programes posats en marxa des de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València per millorar l'ocupabilitat de la ciutadania. La regidora de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, ha destacat la importància d'aquestes fires, ja que «posen a la disposició del veïnat les eines necessàries per a trobar ocupació o posar en marxa un projecte empresarial».

La fira dirigida a persones desocupades, emprenedores i xicotetes i mitjanes empreses, també pretén posar en contacte a persones que busquen ocupació amb potencials ocupadors, reforçar vincles d'emprenedors amb entitats, institucions i el teixit socioeconòmic de cada barri, així com dinamitzar el sistema local d'ocupació. A més, aquestes fires contribueixen a conéixer de primera mà la realitat de cada barri i les impressions dels veïns i veïnes per a ajudar-los a millorar la seua situació laboral.

Com en l'última edició, el servici Labora també ha participat en la fira amb estand propi per a informar sobre les accions que realitza el Servici Valencià d'Ocupació i Formació.

FOMENT DE L'OCUPACIÓ

Els veïns i veïnes de la zona que han visitat la fira han pogut participar i informar-se en els diferents estands de València Activa, com el de 'Barris per l'Ocupació', la xarxa de centres d'ocupació locals que ofereix atenció personalitzada, i el de l''Agència d'Ocupació', amb la possibilitat d'inscriure's in situ en l'agència d'intermediació que posa en contacte a persones desocupades amb empreses que ofereixen llocs de treball.

Així mateix, han pogut dirigir-se als estands de 'Vit Emprén' i 'Emprenedoria', on han trobat tant informació sobre emprenedoria com sobre l'ecosistema innovador i tecnològic. Quant a l'espai habilitat per a coaching, s'han realitzat sessions i tallers sobre aquest tema a les persones interessades per a ajudar-los en la seua cerca d'ocupació.

Destacats