València aconsegueix acollir 68 rodatges tot i el coronavirus

Beamud: "Es tracta d'unes xifres molt positives, si tenim en compte les limitacions i restriccions que han vingut provocades per la pandèmia del coronavirus"

Guardar

rodaje-sueca
rodaje-sueca

La regidora d'Espai Públic, Lucía Beamud, ha explicat que la ciutat de València ha albergat un total de 68 rodatges en els carrers del cap i casal en el qual portem de 2020, és a dir, en els primers nou mesos d'enguany. "Es tracta d'unes xifres molt positives, si tenim en compte les limitacions i restriccions que han vingut provocades per la pandèmia del coronavirus", ha dit Beamud.

El servici d'Ocupació del Domini Públic Municipal és l'encarregat de la tramitació i posterior autorització de les sol·licituds de rodatges a la ciutat de València, que en els últims anys han anat en augment gràcies a la creació de la València Film Office.

"València ja té un nom en el món del cine i de la publicitat gràcies, en part, a què estem facilitant les coses en aquest sentit: D'una banda, la València Film Office s'encarrega de promocionar la ciutat com a plató; i d'altra, estem gestionant de manera ràpida i eficaç les peticions d'ocupació del domini públic que ens hi arriben", ha detallat Beamud, qui afegeix que, a més, s'han eliminat les taxes, a canvi que es complisquen una sèrie de condicions.

Dels 68 rodatges duts a terme enguany, nou estan relacionats amb el cinema (llargmetratges i curtmetratges), 14 amb programes de televisió (documentals i sèries), 38 han sigut rodatges publicitaris (espot i fotografia) i els set restants són rodatges en interior d'edificis.

Beamud ha dit que "per al govern municipal es tracta d'una manera molt interessant de promocionar la ciutat en l'àmbit internacional: Arribar a centenars de milers de cases d'arreu del món a través d'una sèrie de televisió d'alguna de les diverses plataformes audiovisuals existents o a través d'un anunci a la televisió és una publicitat que no es pot pagar amb diners".

Arxivat a:

Destacats