València acomiada la setmana commemorativa de la Ciutat Educadora amb una extensa programació lúdica

Diversos racons de la ciutat seran escenari de teatre, música, titelles, balls, tallers, circ i visites guiades

Guardar

Valencia
Valencia

Per a tot el cap de setmana, la regidoria d’Educació ha programat una trentena d’activitats lúdiques i festives als Jardins del Vivers, el Museu Faller, els entorns dels centres escolars municipals, el mercat de Russafa, el Parc de Bombers, la muralla àrab, el Conservatori José Iturbi i el poliesportiu de Benimaclet. “Volem així tancar una setmana durant la qual hem reflexionat, de manera participada, sobre la importància d’educar des de les polítiques públiques”, ha ressaltat la regidora María Oliver.

Ciutat EducadoraEl programa va arrancar la vesprada del divendres amb contacontes i titelles a les Biblioteques municipals. Però, els plats forts estan programats per a dissabte. L’esplanada dels Vivers acolliran durant tot el matí tallers sobre medi ambient, teatre musical, contacontes, música i balls.

En paral·lel, Al Mercat de Russafa hi haurà tallers infantils i, des de les 10 del matí s’han programat visites al parc de Bombers de l’avinguda de la Plata i a la muralla àrab de la ciutat.

De vesprada, els entorns de les escoles municipals de Benimaclet, Algirós i Mailla seran l’escenari dels concerts de diferents estils musicals: jazz, swing, blues, rock, clàssica... tot al carrer entre les 5 de la vesprada i la 1 de la matinada.

Activitats per a diumenge

Diumenge 5 de desembre, el Museu Faller obrirà les portes a la Ciutat Educadora, així com també ho faran els CEIP Fernando de los Ríos, Benimaclet i Santiago Grisolía. Dins dels centres s’han previst un seguit d’activitats educativas amb les quals, des d’una vesant lúdica, es vol fer reflexionar sobre la preservació del medi ambient, com millorar els nostres barris o la importància de l’art.

Els actes acabaran al poliesportiu de Benimaclet on tindran lloc un seguit d’activitats en què l’esport com a eina de diversitat cultural i cohesió social.

Arxivat a:

Destacats