València acollirà la carrera solidària de Creu Roja en maig

Guardar

Carrera -Creu- Roja
Carrera -Creu- Roja

Aquest matí s'ha presentat en les instal·lacions de la Fundació Esportiva Municipal de València la sisena edició de la Carrera Solidària de Creu Roja, que se celebrarà en la ciutat el pròxim 6 de maig, coincidint amb el Dia de la Mare. La Carrera Solidària, que enguany arriba davall el lema "Marca la diferència", presenta una important novetat, ja que ha centrat el seu recorregut en grans espais de la ciutat de València.

L'eixida i línia de meta estaran situades en el passeig de l'Albereda. Els participants hauran de creuar el pont d'Aragó per a continuar pel passeig de la Ciutadella fins al pont del Real, i dirigir-se després pel carrer de General Elío fins a l'avinguda de Blasco Ibáñez. La prova culminarà després de travessar l'avinguda d'Aragó fins al passeig de l'Albereda.

El recorregut consta de 5 quilòmetres i és accessible i assequible per a tots els públics. El cost del dorsal és de sis euros o de huit euros si es tria l'opció de la inscripció solidària. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web www.cruzroja.es/carrerasolidariapopular i en les oficines de Caixa Popular.

La totalitat dels diners recaptats en la VI Carrera Solidària de Creu Roja es destinarà íntegrament a la lluita contra la pobresa en la ciutat València. L'organització també habilitarà espais per a donacions d'aliments i productes d'higiene infantil.

Al voltant de l'esdeveniment se celebraran activitats paral·leles com la Fira del Corredor, organitzada per Seat JR Valle, patrocinador de la carrera, on els participants podran arreplegar els seus dorsals, samarretes i borsa d'avituallament des de divendres 4 de maig, entre les 16.30 i les 20 hores, i dissabte 5 de maig, entre les 10 i les 20 hores.

A més de la cita esportiva, el passeig de l'Albereda acollirà activitats de promoció de la salut, com la presa de la tensió arterial, i activitats de participació infantil de la mà de Creu Roja Joventut per al públic assistent.

Les persones que desitgen col·laborar amb un donatiu poden realitzar-ho a través del Dorsal Zero, a través del compte de Caixa Popular ES44 3159-0015-89-2052257926.

Arxivat a:

Destacats