València acollirà el lliurament de dos premis Goya en la gala de 2021

Guardar

1228 Gómez Comissió Goya 2
1228 Gómez Comissió Goya 2

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha presidit este matí la constitució de la Comissió dels Goya per a organitzar i coordinar les gales de 2021 i 2022, així com les activitats que giraran al voltant de la celebració de l'any Berlanga. Així ho ha explicat Gómez en finalitzar esta primera reunió en la qual han participat representants de la Generalitat i la Diputació de València, i el president de l'Acadèmia de Cinema, Mariano Barroso, juntament amb membres del seu equip, que han estat visitant les instal·lacions del Palau de les Arts.

Sandra Gómez ha explicat que esta comissió de treball es reunirà periòdicament per a organitzar unes gales que "representaran el tret d'eixida i el fermall d'or dels actes commemoratius de l'any Berlanga", en referència a 2021 i 2022 respectivament. A més, ha assenyalat que l'Acadèmia tindrà un paper molt important també en l'organització d'estes activitats que abordaran la promoció turística, la cultura i la indústria de l'audiovisual.

Per la seua banda, el president de l'Acadèmia, Mariano Barroso, ha explicat que l'equip de producció ha visitat el Palau per vore els detalls i perfilar les necessitats que tindrà la gala que es celebrarà a València. A més, Barroso ha avançat que dos dels premis Goya es lliuraran en 2021 des de València, concretament des del Palau de les Arts, el pròxim 6 de març.

Destacats