València acollirà les 14 Jornades sobre Inclusió Social i Educació en les Arts Escèniques i la Música

Les Jornades es celebraran enguany del 7 al 9 de novembre de manera presencial

Guardar

Representació teatral "Poliritmia"
Representació teatral "Poliritmia"

Cultura de la Generalitat, a través de l’Institut  Valencià de Cultura (IVC), col·labora amb l’Institut Nacional de les  Arts Escèniques i de la Música (INAEM) en l’organització de les 14  Jornades sobre la Inclusió Social i l’Educació en les Arts Escèniques  i la Música, que enguany se celebraran a València, del 7 al 9 de  novembre.

Les Jornades es desenvoluparan, de manera presencial, al Teatre Rialto  com a seu principal i desplegaran diferents activitats en altres  recintes de la ciutat, com el Teatre Principal o el Palau de les Arts.

Per a aquesta nova edició, s’amplia la denominació tradicional de les  Jornades, que passen a anomenar-se Jornades sobre Inclusió Social i  Educació en les Arts Escèniques i la Música, per a donar més  visibilitat i espai a la música i subratllar la seua importància dins  de la programació. Els continguts i la programació artística completa  d’aquestes 14 Jornades es presentaran en roda de premsa a la tornada  de l’estiu.

Un any més, l’objectiu d’aquestes Jornades és reforçar la idea que la  participació ciutadana en les arts és un dret humà més, també per a  les persones i col·lectius en risc d’exclusió social, i ha de ser  fomentat pels qui tenen la responsabilitat de promoure’l i facilitar-lo.

Comparteixen aquesta premissa totes les institucions que conformen  l’organització de les Jornades: l’Institut Nacional de les Arts  Escèniques i de la Música (INAEM), la Xarxa Espanyola de Teatres,  Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública, l’Agència  Andalusa d’Institucions Culturals de la Junta d’Andalusia i  l’Ajuntament de Múrcia. A aquestes, enguany se suma l’Institut  Valencià de Cultura (IVC).

Destacats