Una línia d'EMT connectarà Sant Marcel·lí i Malilla amb les platges de la ciutat

Les línies 18 i 95 es posaran en funcionament el pròxim dimarts, 3 de juliol

Guardar

adaptación- paradas- EMT
adaptación- paradas- EMT

Totes les línies de l'EMT que et portaran a la platja

Ja està ací l'estiu, i les platges del cap i casal es comencen a omplir de gent. Per això, des de l'EMT ja estan en marxa, des de principi de mes, i fins al 2 de setembre, les línies d'autobusos especials que connecten els barris de la ciutat amb les platges. La Malva-rosa, la platja de Pinedo, la del Saler, El Palmar, El Perellonet i la Patacona ja compten amb línies diürnes per a facilitar el desplaçament de valencians i turistes a aquests xicotets paradisos. I com, a més, les platges de València també són l'epicentre de grans esdeveniments a l'estiu, com la Nit a la Mar de la Gran Fira, també s'han habilitat dues línies nocturnes – N1 i N9 – per al Cabanyal – Canyamelar i la Malva-rosa.

No obstant això, i amb l'objectiu d'atendre una petició veïnal després de la desaparició de les línies especials 20 i 23, l'EMT posarà en funcionament, dimarts que ve, 3 de juliol, una línia especial, que connectarà els barris de Sant Marcel·lí, Malilla i Natzaret amb les platges de la ciutat. Una ampliació de les connexions habituals que no solament permetrà fer possible una connexió eficaç entre la part sud de València amb les platges, sinó que també facilitarà l'accés dels veïns de Natzaret.

D'aquesta manera, la línia 18, que estarà en marxa els mesos de juliol i agost, iniciarà el seu recorregut en els barris de la Creu Coberta i Sant Marcel·lí, i recorrerà tota l'avinguda Tarongers. Així, en comptes d'acabar el seu recorregut al principi de l'avinguda, girarà pel carrer Eugènia Vinyes cap a la rotonda Mare de Déu del Sufragi on tornarà cap a Tarongers pel carrer Pavia.

D'altra banda, la línia 95 ampliarà el seu trajecte fins a la rotonda Mare de Déu del Sufragi per a arribar a més punts de la platja del Cabanyal. A partir d'aquest cap de setmana, personal de l'EMT informarà en les parades dels nous recorreguts de la línia 18 i 95 per a facilitar l'accés a les platges.

Finalment, amb l'ampliació del recorregut de la línia 18, el carrer Cardenal Benlloch es convertirà en un bescanviador, en el qual els usuaris de l'EMT de les línies 89 i 90 podran fer transbordo en la mateixa parada per a connectar amb la línia de la platja. Aquest estiu, anar a la platja en transport públic és molt més senzill.

Arxivat a:

Destacats