Una entrevista amb Puig i retransmissions en directe dels actes, la programació d'À Punt per al 9 d'Octubre

Guardar

programacion_apunt
programacion_apunt

À Punt ha preparat una programació especial per a fer seguiment dels actes principals de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana, el 9 d'Octubre, que començaran amb una entrevista al president Ximo Puig aquest dimarts a la nit, i retransmissions en directe dels actes festius.

La programació comença aquest dimarts a la nit en el programa 20HNTC, amb l'entrevista que a partir de les 20.30 hores farà en directe en la televisió la periodista Marta Ventura al president de la Generalitat, Ximo Puig. L'entrevista es podrà seguir també per la ràdio pública i pel web.

Ja el dimecres, a partir de les 9.15 hores, des d'un set situat en les arcades de la catedral de València, els actes institucionals principals previstos en el Palau de la Generalitat amb motiu d'entrega de les altes distincions.

En acabar aquesta primera part, s'emetrà el documental 'Ser a la davantera sud', que presenta un mosaic d'entrevistes a persones de diversos pobles del sud valencià, amb l'objectiu de "radiografiar les diferents maneres de veure i sentir el fet de ser valencià".

Els teleespectadors també podran seguir en directe la processó cívica, que s'inicia amb la baixada de la Reial Senyera des del balcó de l'Ajuntament de València fins al Parterre, on les institucions homenatjaran el rei Jaume I.

Conduirà la programació especial la periodista Victòria Maso, que estarà acompanyada per l'historiador Vicent Baydal.

Els informatius de la televisió pública informaran igualment dels esdeveniments en els diferents punts de la Comunitat Valenciana vinculats amb el 9 d'Octubre. A la vesprada, À Punt "seguirà de prop" els actes públics previstos: farà un programa especial i hi haurà també un avanç informatiu a les 19.15 hores.

La ràdio seguirà també els moments més importants del dia de la Comunitat en els butlletins informatius, que tindran un contingut especial sobre la festa.

Arxivat a:

Destacats