Un total de 180 xiquets participen en l'Escola d'Estiu "Científicos del Futuro" de la Ciutat dels Arts i els Ciències

Guardar

escuela_verano
escuela_verano

Un total de 180 xiquets d'entre 5 i 12 anys participen a partir de matí dilluns en l'Escola d'Estiu "Científicos del Futuro" de la Ciutat dels Arts i els Ciències que oferix una setmana plena d'activitats divertides i didàctiques per als participants com a experiments científics, planetari en directe, dormir una nit amb taurons, navegar pels llacs que rodegen el complex o tallers de robòtica.

Davall el lema 'Los curiosos de hoy serán los científicos del mañana', la Ciutat dels Arts i els Ciències ha preparat un complet programa educatiu perquè els xiquets que participen en esta Escola disfruten en les instal·lacions de l'Hemisfèric, l'Umbracle, el Museu dels Ciències i l'Oceanogràfic.

L'Escola d'Estiu 'Científicos del futuro' plantejarà als participants preguntes sobre els nous reptes del demà, si es deixaran d'utilitzar paper i boli en el col·legi per a usar només apps, com seran els cotxes del futur o si es podran dissenyar sers vius. Al llarg de la setmana, i acompanyats per animadors científics els 'futurs científics' s'endinsaran en els secrets de l'ADN, descobriran els secrets de l'Oceanogràfic i també està previst que tornen al mar una tortuga recuperada.

Els torns són del 27 de juny a l'1 de juliol, del 4 al 8 de juliol, de l'11 al 15 de juliol i del 18 al 22 de juliol.

Destacats