Un mercat tradicional i artesanal en el cor de Russafa

El mercat de Sant Blai se celebrarà del 2 al 4 de febrer

Guardar

mercado-tradicional-ruzafa
mercado-tradicional-ruzafa

La Fragua Vulcano organitza, de nou, el tradicional mercat de Sant Blai en el barri de Russafa. D'aquesta manera, des de hui, 2 de febrer, fins al diumenge, 4 de febrer, el cor d'un dels barris de moda de la ciutat albergarà un dels millors mercat ambulant artesanals de la ciutat. Així, si encara no tens pla per al cap de setmana, no ho penses més, i deixa't transportar al passat.

Productes artesanals com a sabons, joguets, encens o cosmètica natural, i la millor gastronomia, com a embotits, formatges, caramels artesans o fruits secs garrapinyats són alguns dels productes que podràs trobar en aquest mercat, així com la possibilitat de degustar un autèntic te àrab. Per descomptat, els xiquets també tenen cabuda en el mercat de Sant Blai, que podran passar-li-ho en gran amb els cavallets de tracció manual.

El mercat de Sant Blai estarà situat als carrers Doctor Serrano, Carlos Cervera i al carrer Clero, al costat de l'església de Sant Valero i Sant Vicent Màrtir. Si ja estàs pensant fer-te un volt per aquest emblemàtic espai, recorda que l'horari serà, demà, de 18.00 a 22.00 hores, i el dissabte i el diumenge de 11.00 a 14.00 i de 18.00 a 22.00 hores.

Ruzafa

Arxivat a:

Destacats