Un cartell gegant a la Torre Miramar convida a gaudir de la València Capital Mundial del Disseny

Guardar

Cartell de la capitalitat mundial del disseny a la Torre Miramar
Cartell de la capitalitat mundial del disseny a la Torre Miramar

València, com a Capital Mundial del Disseny, des d'aquest divendres dona la benvinguda a totes les persones que entren a la ciutat per una de les seues artèries principals, la carretera V-21, amb una lona gegant penjada de la Torre Miramar.

Amb la imatge, l'Ajuntament convida a gaudir de la innovació, el paisatge i el disseny urbà, destaca en un comunicat l'alcalde, Joan Ribó.

Aquest cartell, dissenyat per Sara Antolín, projecta les possibilitats de la capital del Túria i presideix aquest dissabte 19 la celebració de Miramar Urban Meet, una trobada organitzada en aquesta rotonda, reconvertida en un espai obert i funcional per a col·lectius d'artistes i esportistes urbans.

"València celebra que compta amb una nova zona de cultura urbana en l'entrada de la ciutat, en la qual els amants de disciplines com el 'parkour', el patinatge, la dansa urbana o el 'skate' podran gaudir de més 7.200 metres quadrats que, per fi, tindran un ús ciutadà --manifesta el primer edil--. Recuperem així un gran espai que durant molts anys ha sigut un símbol del malbaratament dels diners públics i l'abandó".

Aquest acte s'ha organitzat amb la col·laboració dels col·lectius València Royals, Motion Academy, Longboard València i Let's grow, per part de València Capital Mundial del Disseny 2022, al costat de l'Ajuntament. Durant tot el dia hi ha previstes activitats obertes i gratuïtes, destinades a tots els públics, des de les 10.30 fins a les 18 hores.

La programació inclou patinatge, 'longboard', exhibicions d'artistes urbans, 'parkour', danses urbanes, cal·listènia, rap, 'breaking', rap i dansa, amb un protagonisme destacat de la capitalitat durant tota la jornada.

Destacats