Últims dies per a inscriure's en la 5a Can-rrera Solidària de Bioparc

La carrera se celebrarà el 01 d'octubre entre el Bioparc i el Parc de Capçalera

Guardar

carrera-can-bioparc
carrera-can-bioparc

Un any més, torna la Can-rrera Bioparc, una oportunitat perfecta per a fer esport, acompanyat de la teua mascota. I és que ja fa cinc anys des que aquesta carrera solidària es va iniciar en la nostra ciutat de la mà de Bioparc i ARCADYS (Associació de Defensa i Protecció Animal), amb l'objectiu de sensibilitzar a la població sobre el respecte i la cura cap als animals. Però a més, aquest esdeveniment també té una connotació solidària, així, tot el recaptat es destinarà a programes de conservació de la naturalesa a través de la Fundació Bioparc.

Aquesta carrera, que tindrà lloc diumenge que ve, 01 d'octubre, a las 09.00 hores, per a celebrar el Dia Mundial dels Animals, comptarà amb un recorregut de tres quilòmetres, entre el Bioparc i el Parc de Capçalera, i es realitzarà en un temps màxim de 50 minuts. Per això, tan sols hauràs de ser major d'edat o, en el cas dels menors, participar sota la supervisió contínua d'un adult, que també haurà d'inscriure's, i anar acompanyat del teu gos.

Per descomptat, un altre dels requisits imprescindibles per a poder participar en aquesta cinquena edició de la Can-rrera Biopac és realitzar una revisió del passaport caní dos dies abans de la carrera (el 29 i 30 de setembre) en un espai que s'habilitarà per a l'ocasió, situat en la plaça d'accés de Bioparc, alhora que s'arreplegaran els dorsals. Des de l'organització també es recomana l'ús d'arnés, en comptes de collaret o corretja simple durant la carrera per a garantir el benestar de l'animal.

Si tu també estàs pensant a participar, no ho penses més i corre a inscriure't. A través de la web de Bioparc, podràs adquirir el teu dorsal, que té un preu de sis euros, fins al pròxim 28 de setembre. Els participants també rebran una samarreta commemorativa de la carrera, així com un mocador per als gossos. A més, també existeix la possibilitat de realitzar un donatiu, mitjançant el Dorsal 0 per a col·laborar en aquesta extraordinària causa solidària.

Can-rrera Solidaria Bioparc Foto: facebook.com/BioparcValencia

Arxivat a:

Destacats