Turisme València promociona la ciutat a CEVISAMA

Guardar

cevisama-turismo
cevisama-turismo

La Fundació Turisme València ha organitzat diferents activitats promocionals de la ciutat de València durant la present edició de CEVISAMA, la Fira Internacional de Ceràmica i Equipament de Bany, que se celebra en Fira València del 20 al 24 de febrer. La coordinació entre institucions permet promocionar la variada oferta turística de València entre els visitants, periodistes i empresaris que hi assisteixen.

CEVISAMA és una de les fires internacionals que major impacte econòmic té en la ciutat de València. En la 35a edició participen 721 firmes, de les quals 210 són marques estrangeres procedents de 38 països diferents. A més, la seua previsió és superar enguany els 78.000 assistents de l'anterior edició, procedents tant de diferents punts d'Espanya com de l'estranger. "Es tracta, sens dubte, d'una oportunitat fabulosa per a projectar i valorar, en el mercat nacional i en l'internacional, les alternatives turístiques que València pot oferir als seus visitants."

Així mateix, la primera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, i la fallera major de València, Raquel Alario, han acompanyat els periodistes de mitjans de comunicació internacionals, procedents de 15 països, a l'Exposició de Ninot en el Museu Príncep Felip, on han pogut contemplar els diferents ninots fallers que opten en 2017 a ser indultats.

Donada la proximitat de les festes falleres i la recent declaració de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, s'ha instal·lat a Fira València el monument faller commemoratiu que Turisme València va exposar en FITUR.

D'altra banda, s'ha situat un estand informatiu en Fira València, per a reforçar la promoció del tour faller que inclou la visita a alguns dels punts referents de les Falles, com el balcó de l'Ajuntament o la plaça de la Mare de Déu, entre altres. En aquest també es presenta informació sobre les diferents activitats i altres productes turístics com, per exemple, l'oferta gastronòmica valenciana, la Ruta de la Seda i la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Destacats