Troba les millors gangues en indumentària fallera

A València Extra, t’informem dels millors outlets fallers

Guardar

facebook-commimercadillofallero
facebook-commimercadillofallero

Una vegada passades les festes de Nadal, comença el compte arrere per a les Falles 2017, que enguany seran més especials que mai, després de la declaració de les nostres festes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

I abans que arriben aquestes dates tan assenyalades en el calendari per als valencians, són molts els preparatius que es realitzen en el món faller. Per aquest motiu, a València Extra volem informar-vos d'alguns dels millors outlets fallers de València en els quals podreu ultimar detalls.

Una de les empreses més fortes en la nostra ciutat és 'Outlet Falleras', situada en el carrer Baró de Sant Petrillo, 35. Pintes de Valenciana i d'Hortolana, manteletes, nombrosos adreços i complements, i un gran nombre de teles són els productes que podràs trobar en aquesta tenda. Així mateix, també disposen de vestits complets, cancans i indumentària per a cavallers. Una de les opcions més econòmiques si vols aconseguir la indumentària completa.

'La Cambra Fallera' és una altra de les tendes més importants de València. Situada en el carrer Vivons, 26, aquest local compta amb una àmplia col·lecció d'articles fallers a un preu d'ocasió. Per açò, si estàs pensant llogar un vestit de fallera o faller, aquesta és la teua tenda. Una gran varietat de combinacions que t'ajudaran a crear el teu vestit somiat. Però a més, també tindràs l'oportunitat de llogar adreços, pintes, mantellines, cancans o les rodetes per a fer-te el pentinat.

Així mateix, una altra de les característiques més destacades de 'La Cambra Fallera' és que ofereixen als seus clients altres serveis addicionals, com a tintoreria i guardatrajes, arranjaments de costura o l'opció de realitzar un reportatge fotogràfic professional.

Finalment, trobem el portal 'mimercadillofallero.com'. A través d'aquesta web, no solament podràs comprar tot tipus de vestits de fallera, ahuecadors, adreços o mantellines, entre altres, sinó que, a més, tindràs l'opció de posar a la venda tota la indumentària fallera que ja no utilitzes.

Però açò no és tot, ja que gràcies a aquest portal, podràs posar-te en contacte amb diferents professionals, com a fotògrafs, maquilladores, indumentaristes i, fins i tot, tendes de regals perquè tot siga molt més senzill, i gaudeixes de les Falles sense preocupar-te de res més.

Destacats