Treballadors d'oci i hostaleria protestaran demà davant la Generalitat pel tancament a les 17.00

Guardar

Terrazas Mercabañal
Terrazas Mercabañal

L'Assemblea de l'Acampada de l'Oci Nocturn de la Comunitat Valenciana ha convocat aquest dimecres una protesta a les portes del Palau de la Generalitat, en la qual donaran a conéixer les "demolidores" dades d'un informe que "radiografia la desesperada situació econòmica per la qual travessen les pimes de l'oci i l'hostaleria, després de decretar el seu tancament a les 17.00 hores".

Segons han indicat, el mateix acte servirà per a presentar oficialment la constitució de la nova organització autonòmica, impulsada per l'Assemblea de l'Acampada i que porta per nom Coordinadora Empresarial de l'Oci i l'Hostaleria de la Comunitat Valenciana.

El nou col·lectiu, representat per associacions de tots dos sectors de les tres províncies, naix per a "fer front a la crítica situació de les pimes per la crisi del coronavirus i potenciar la interlocució amb la Generalitat de cara a impulsar el pla d'ajudes econòmiques directes".

En relació amb l'anterior, els representants de la nova organització empresarial valoraran l'anunci del president de la Generalitat, Ximo Puig, sobre l'activació de les línies d'ajudes i la creació del Fons de Cooperació Covid.

Destacats