Totes les persones amb discapacitat intel·lectual ateses per l’Ajuntament de València ja han rebut la primera dosi de la vacuna

Guardar

0222 Vacunacions persones discapacitat intel·lectual
0222 Vacunacions persones discapacitat intel·lectual

La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, ha explicat que este matí el 100% de les persones amb discapacitat intel·lectual ateses per l’Ajuntament de València en els diferents recursos municipals han rebut ja la primera dosi de la vacuna per a la immunització de la covid-19. L’edil ha destacat que és "una tranquil·litat i un avanç que el 100 % d’esta població ja haja rebut la primera dosi".

L’Ajuntament de València disposa de cinc espais municipals on s’atén població amb diversitat funcional. Respecte als tres centres ocupacionals municipals de Gravador Planes, Isabel de Villena i Juan de Garay ja s’ha vacunat de la primera dosi 172 persones entre persones usuàries i professionals. Pel que fa al centre de dia de la Font de Sant Lluís són ja 49 persones les que han rebut la primera vacuna.

D’altra banda, la residència i centre de dia La Nostra Casa–Vall de la Ballestera ha realitzat ja la vacunació amb les dos dosis a tot el personal. D’esta manera, 127 persones estan ja immunitzades contra el virus en este centre. Així, del total de 348 vacunacions, 225 són persones usuàries o residents i 123 professionals.

Per últim, Lozano ha avançat que "en 20 dies ja podrem dir que hem completat al 100 % tota la vacunació de les persones amb discapacitat intel·lectual ateses directament per l’Ajuntament de València".

Destacats