Tot preparat per al Triatló València Platja de la Malva-rosa

La prova, organitzada pel Club Triatló A Corre-cuita, tindrà lloc aquest diumenge 5 de juny en la zona de Poblats Marítims

Guardar

Triatletes eixint de l'aigua en una competició realitzada en Pinedo
Triatletes eixint de l'aigua en una competició realitzada en Pinedo

El diumenge 5 de juny quasi 500 triatletes correran, nadaran i rodaran amb les seues bicicletes per la platja de la Malva-rosa i els seus voltants. La prova, que és puntuable per al circuit provincial de la Diputació de València, començarà a les 8.15 en el passeig marítim contigu on s'inicia el carrer José Ballester Gozalvo, nº32, encreuament amb carrer Font d'Encarrós, i finalitzarà en el mateix enclavament.

Els participants podran competir en la modalitat sprint i en la modalitat súper sprint. La diferència entre elles radica en la distància que hauran de recórrer els triatletes: en la modalitat sprint la distància a completar serà de 750 metres nadant, 20 quilòmetres amb bicicleta i 5 quilòmetres de carrera a peu, mentre que en la súper sprint hauran de fer 300 metres de natació, 7,2 quilòmetres de ciclisme i 2,82 quilòmetres de carrera a peu.

Des de la pàgina web de l'entitat organitzadora, el Club Triatló A Corre-cuita, asseguren que es tracta d'una competició en la qual poden participar triatletes d'alt nivell i també persones debutants, gràcies a les condicions geogràfiques, topogràfiques i meteorològiques de la ciutat de València.

Dispositiu especial

L'Ajuntament ha dissenyat un dispositiu especial de trànsit i estacionament amb motiu de la celebració de la carrera. D'aquesta manera des del dia 3 de juny a les 22.00 fins al diumenge 5 de juny a les 16 hores, estarà prohibit estacionar en els dos costats del carrer José Ballester Gozalvo des del carrer de la Font d'en Carròs fins a Vicent la Roda.

La carrera ciclista es durà a terme pels carrers José Ballester Gozalvo, Isabel de Villena, Arnau de Vilanova, Enginyer Faust Elío, Tarongers, rotonda del mirador, Ronda Nord, camí de Farinós i carrer de Mendizábal. El trànsit des de l'inici de la competició fins a la seua finalització serà intermitent per aquests carrers i avingudes.

Per tant, des del dissabte 4 de juny a les 22.00 fins al diumenge 5 a les 14.00 tampoc es podrà aparcar al carrer Isabel de Villena (entre la Font d'en Carròs i Arnau de Vilanova), Mendizábal (entre Isabel de Villena i Enginyer Faust Elío), avinguda de Tarongers sentit Alboraia (entre les rotondes dels cactus i del mirador) i Enginyer Faust Elío entre la rotonda dels cactus i el carrer de Vicent la Roda.

Arxivat a:

Destacats