Tot preparat per a les Falles en Texas

Guardar

Fallas_Texas_poster
Fallas_Texas_poster

Estem acostumats que cada any en el mes de març  la nostra ciutat es cobrisca de pólvora i dels nostres monuments, les falles que ens omplin d'il·lusió quan es planten i tanta nostàlgia quan es cremen el dia 19.

A partir de la setmana que ve, les Falles es preparen per a conquistar Texas.

El dia 7 de setembre es durà a terme la fira d'art i cultura "The Langdon Review Weekend", i que serà inaugurat en el Dora Llig Langdon Cultural & Educational Center (Granbury, Texas) .

Pel que fa a l'endemà, hi haurà una exposició única que arreplega el nom de "The Falles from Valencia in Texas" i "The Silk Craftsmanship in Valencia", així com una presentació multimèdia sobre les Falles i que és candidata a Patrimoni Intangible de la Humanitat que tindrà lloc en el Concert Hall (Dora Llig Langdon Cultural Center) .

D'altra banda, el dia 9 seguirà la presentació multimèdia sobre les nostres festes amb la segona edició. Per a finalitzar les festes hi haurà un concurs de paelles tan típic de la nostra terra i una degustació de vins valencians. La clausura d'estes festes es durà a terme a fi de les exposicions i la recepció en Tarlteton State University, celebrades els dies 10 i 11 de setembre respectivament.

Com podem observar, la nostra festa més gran està ja preparada per a conquistar als americans perquè  sens dubte és tot un tresor de la Humanitat.

Arxivat a:

Destacats