Tot el que necessites saber abans d'anar al Saló del Còmic de València

Assabenta’t d’on comprar les entrades, l’horari o com arribar al Saló del Còmic de València

Guardar

Salón del cómic València
Salón del cómic València

El Saló del Còmic de València 2020 està a punt d'aterrar així que com bé diu el dit, qui avisa no és traïdor, et portem ací uns quants consells i directrius que necessites saber abans d'arribar a un dels esdeveniments més grans que acull la ciutat a més de ser l'esdeveniment per excel·lència sobre còmic i entreteniment.

Compte enrere programat perquè les portes de Fira València s'obrin a tot el públic assistent i si el teu ets un d'aquests que té pensat acudir, el primer consell que et deixem aquí és que prepares la teua millor disfressa, ja que no hi ha res millor que una bona disfressa per a gaudir al complet de l'ambient.

HORARI del saló del còmic 2020

Les portes del Saló del Còmic de València s'obriran divendres que ve 28 de febrer a les 10.00 hores fins a les 20h sent aquest el mateix horari per al dissabte. El diumenge les portes s'obriran, també, a les 10:00h, encara que ATENCIÓ!, les portes tancaran, fins a la seua pròxima edició de 2021, a les 19:00h.

ENTRADES per al saló del còmic de València

Hi ha una cosa més important que comprar l'entrada per a poder entrar? Evidentment, no. Per això, per si hi ha algun despistat a la sala, les entrades es poden comprar en la pàgina web del Saló del Còmic de València.

Atenció, perquè és important que penses quin tipus d'entrada vols o compraràs, ja que hi ha diferents tipus, des de l'entrada estàndard individual de 10 € per al divendres, 14 € per al dissabte i 12 € per al diumenge, però a més pots comprar l'entrada de tres dies per 30 € o el pack família (per a dos adults i dos menors entre 4 i 13 anys) per 34 €.

Ací et deixem l'enllaç: www.entradescomicvalencia.com

COM ARRIBAR a fira valència

El Saló del Còmic de València tindrà lloc en Fira València (Avinguda de les Fires, s/n, 46035 València), pots arribar amb metro amb la Línia 1; en bus amb la Línia 62, o amb tramvia amb la Línia 4. Si vols assistir amb el teu cotxe, has de tindre en compte que el preu del pàrquing és de 4 € per dia.

CONVIDATS

Entre els autors internacionals i nacionals que podràs conéixer en el saló destaquem el peruà Martín López, l'estatunidenc Brian Azzarello, l'autor de còmic més jove del món, Denis Rockmedia o la il·lustradora valenciana Inma Almansa.

Fins ací els nostres consells i avisos per a tots aquells despistats d'última hora. Ara només queda una cosa, que la deixem a les teues mans: no oblides passar-t'ho d'allò més bé.

Arxivat a:

Destacats