Torna a València el concert gratuït en homenatge a Nino Bravo

El concert de Nino Bravo de València se celebrarà el 27 d'abril en Les Arts

Guardar

Una imagen del cantante Nino Bravo
Una imagen del cantante Nino Bravo

Torna a València un nou concert gratuït en homenatge a Nino Bravo. Serà el dijous, 27 d'abril, en el Palau de les Arts. Es tracta d'un concert de la Banda Municipal de València que es realitza pel 50 aniversari del cantant valencià, que va morir als 27 anys d'edat. Com ha assenyalat la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, "aquest concert està destinat a totes aquelles persones que vulguen recordar a aquell cantant tan simbòlic que, desgraciadament, ens va deixar massa prompte".

Després de l'èxit de l'anterior concert, que es va celebrar el passat 14 de febrer, aquest homenatge a Nino Bravo torna a València el 27 d'abril. Com aconseguir les entrades? Malgrat ser gratuït, hi haurà localitats limitades fins a completar aforament. Així, les entrades es podran aconseguir en la web de la Banda Municipal de València, que s'habilitarà a partir del 5 d'abril a les 12.00 hores. 

En el concert actuaran Felipe Garpe, Sheila García i Eva Ferri, filla de Nino Bravo, que interpretaran les peces més conegudes del cantant d'Aielo de Malferit. A més, els arranjaments per a la banda simfònica són del director convidat Iñaki Urkizu, qui ja va col·laborar amb els espectacles musicals "Recordando a Nino Bravo" i "El baúl de los 70" per al cantant Serafín Zubiri, entre altres, i que ha dirigit a la Banda de Música de l'Ertzaintza des de l'any 1998.

Entre les cançons que es recordaran en aquest concert es troben "Como Todos" i "Te quiero, te quiero" de Manuel Alejandro; "Mis noches sin ti" de Demetrio Ortiz; "Nuestro hogar será el mundo", "Amanecer", "América, América" i "Un beso y una flor" de Pablo Herrero i José Luis Armenteros; "Cartas Amarillas" de Juan Carlos Calderón; "Noelia" i "Mi Tierra" d'Augusto Algueró; "Elisabeth" de R. Arcusa & M. de la Calva i "Vivir" del mateix Nino Bravo.

Destacats