Torna Llançadora Connecta Ocupació, el programa d'orientació laboral per a millorar l'ocupabilitat de les persones desocupades

Les persones participants té una mitjana d'inserció laboral del 60%

Guardar

Cartell de Llançadora Connecta Ocupació, un projecte impulsat per l'Ajuntament de València
Cartell de Llançadora Connecta Ocupació, un projecte impulsat per l'Ajuntament de València

L'Ajuntament de València ha obert el procés d'inscripció per a una nova edició de Llançadora Connecta Ocupació, un programa gratuït per a ajudar persones en desocupació a impulsar la seua cerca de treball amb noves tècniques d'orientació laboral i eines digitals.

La regidora Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha defensat "la importància de col·laborar en activitats com aquesta, que permeten ajudar a aquelles persones que més ho necessiten, donant-los les eines necessàries per a endinsar-se en el mercat laboral i aconseguir els seus objectius professionals".

Es tracta d'una iniciativa impulsada per Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica, que compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la col·laboració del consistori, en la qual poden participar persones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys, amb qualsevol nivell d'estudis i procedents de qualsevol sector laboral, amb experiència prèvia o sense.

Les persones que resulten seleccionades tindran diverses reunions a la setmana, tant en format virtual, com presencial i comptaran amb l'assessorament d'especialistes en orientació laboral, eines digitals i contactes amb empreses, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció.

A més, realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla integral de prospecció laboral i focalitzar el seu objectiu professional; actualització de currículums i simulacions d'entrevistes de treball; mapes d'ocupabilitat i contactes amb empreses. També aprendran a usar noves eines digitals, aplicacions i xarxes socials per a impulsar la seua cerca d'ocupació en l'entorn en línia.

Les persones interessades a participar en aquest programa, totalment gratuït, tenen fins al 23 de maig per a fer la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de manera presencial en el Centre Municipal d'Ocupació i Formació Lleons (carrer Lleons 9), de 9 a 14 hores; sol·licitant cita en el telèfon 96 208 3665.

Destacats