Torna 'Lidereses', el programa de València Activa i CEV per a l'impuls de les dones a càrrecs directius

Guardar

Programa de foment del lideratge femení Lidereses
Programa de foment del lideratge femení Lidereses

'Lidereses', el programa de foment del lideratge femení impulsat per l'Ajuntament de València, a través de València Activa, juntament amb la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), comptarà amb una quarta edició. Com a novetat, enguany s'inclou una hora més de mentoring per participant en cada nivell.

La regidora de Desenvolupament Econòmic, Pilar Bernabé, ha explicat que "Lidereses és un programa inspiracional, d'autoconeixement, suport i apoderament per a dones professionals que ocupen o puguen ocupar llocs directius en les seues empreses. Aquest programa ens recorda el que valem, que tenim les qualitats, la força i la determinació".

El programa consisteix en una ruta formativa totalment personalitzada en la qual s'abordaran aquells aspectes que les participants consideren clau en el seu desenvolupament professional. L'objectiu és impulsar i afermar la seua carrera professional en llocs de responsabilitat. Per a això, es treballarà des de l'aprenentatge experiencial, l'autoconeixement i l'apoderament.

Gràcies a aquest programa 60 dones valencianes adquiriran competències per a accedir a llocs directius. A més de dirigir-se a treballadores per compte d'altres, des de l'any passat també poden participar dones treballadores per compte propi, CEOs o sòcies dins de les seues pròpies empreses.

Les dones que participen en el programa rebran sessions de mentoring que els ajudaran a identificar i resoldre problemes; sobre gestió del canvi, entrenament en habilitats i competències; sobre marca personal i relacions de networking i també podran conéixer eines per a l'anàlisi de tasques i resultats.

Les participants comptaran també amb la possibilitat de participar en accions i iniciatives posades en marxa des de València Activa i la CEV relacionades amb el lideratge i l'apoderament femení, trobades de treball dinàmics i participatius per a potenciar el networking.

Les dones que vulguen participar en aquest programa deuran enviar la sol·licitud a través del correu electrònic [email protected], emplenant el formulari que podran trobar en la pàgina web de València Activa. El període d'enviament de sol·licituds estarà actiu fins que es cobrisquen les places.

"És fonamental posar en marxa iniciatives com 'Lidereses' perquè les dones puguem conéixer-nos, ser conscients del nostre potencial, connectar i ajudar-nos entre nosaltres", ha remarcat la regidora.

Per part seua, la presidenta de CEV València, Eva Blasco, ha posat en valor el programa i la seua contribució a l'apoderament i visibilització de dones referents. "Impulsar el lideratge femení en empreses i organitzacions és fonamental per aconseguir una societat més igualitària i més competitiva".

Destacats