Torna la Setmana del Desdejuni Valencià amb suc de taronja gratis en més de 50 cafeteries

Guardar

 Setmana del Desdejuni Valencià
Setmana del Desdejuni Valencià

La Setmana del Desdejuni Valencià torna dilluns que ve 13 amb un catàleg de més de 50 establiments de la província de València on, fins al 17 de desembre, els clients seran convidats al suc de taronja valenciana certificada amb el seu desdejuni valencià.

L'edició 2021 d'aquesta iniciativa, impulsada per Hostaleria València en col·laboració amb València Turisme, Diputació de València i el Consell Regulador IGP Cítrics Valencians, arriba amb una important novetat: la incorporació de 29 locals de 15 municipis de València.

Es tracta d'un esdeveniment ja consolidat i indispensable en el calendari gastronòmic valencià que enguany reuneix 53 cafeteries, bars i restaurants de la província amb la finalitat de promoure, amb especial motiu enguany, el desdejuni local.

Totes les persones que de dilluns a divendres de la setmana vinent prenguen el seu desdejuni valencià (café, llet o infusió i una torrada d'oli o de tomaca) en aquests locals, seran obsequiats amb un suc de taronja natural elaborat amb taronges autòctones certificades per la IGP Cítrics Valencians. El mapa de locals on es podrà gaudir d'aquesta invitació al suc de taronja ja es pot consultar en la web de l'esdeveniment, on també es detallen horaris i preus.

L'entitat certificadora dels cítrics de la Comunitat s'ha encarregat de fer arribar més de 4.400 quilos de taronja de primera qualitat als establiments de València que participen en la campanya. Aquesta xifra equival a més de 10.500 sucs de taronja natural.

"Un any més secundem, aquesta iniciativa per a promocionar el consum de suc de taronges valencianes certificades durant el desdejuni en establiments locals. A més de ser un aliment molt saludable, el suc de taronja certificat ofereix garantia d'origen i de sabor, ja que les taronges utilitzades es recol·lecten en el moment òptim de maduració", expressa José Enrique Sanz com a gerent de la IGP Cítrics Valencians.

També Manuel Espinar, president de la Federació Empresarial d'Hostaleria de València, ressalta el valor que té sempre aquesta campanya per a fer arribar al consumidor des de l'aparador de l'hostaleria la qualitat de la taronja valenciana certificada, "amb l'objectiu de fomentar el consum de la taronja d'ací i la posada en valor dels nostres productes".

Des de la Diputació de València, el diputat de Turisme, Jordi Mayor, destaca la projecció d'un dels més representatius productes de proximitat i temporada, amb la intenció de portar-la a la resta de municipis i al públic de tota la província, a més de sumar esforços per a consolidar el consum de taronges autòctones i incrementar la seua promoció "a tots els nivells".

Arxivat a:

Destacats