Torna 'L'Alqueria Blanca': À Punt prepara el rodatge de nous capítols

Ja s'ha confirmat que l'elenc d'actors principals de la mítica sèrie tornaran per a aquesta temporada que s'emetrà en 2021

Guardar

Alqueria_Blanca.Rodatge1
Alqueria_Blanca.Rodatge1

'L'Alqueria Blanca' va ser un èxit en Canal 9. La sèrie va congregar a diverses generacions, tan joves, com a adults i als més majors també, davant del televisor per a seguir una sèrie rodada en valencià, una cosa molt complicada tenint en compte els inicis humils amb els quals va començar la sèrie. A causa de la seua gran popularitat, el rodatge dels capítols va començar a tindre una inversió digna de les sèries més conegudes de Netflix i amb ella, Canal 9 va batre rècords d'audiència, malgrat projectar-se en temporades molt dolentes per a la televisió. El tancament de la radiotelevisió autonòmica va deixar a milers d'espectadors sense poder veure els últims cinc capítols de la temporada, però, per fi À Punt, l'actual televisió pública valenciana, ha représ el rodatge dels nous capítols. També ha anunciat que emetrà el final que no va poder llançar en el seu moment i que després va intentar projectar amb un resultat fallit.

Fins al moment, el rodatge s'havia produït, d'una banda els interiors en el Plató València (Riba-roja de Túria), i els exteriors en la Colònia de Santa Eulàlia (entre Villena i Sax). Fins i tot mancada per confirmar on serà el nou rodatge, ja s'ha donat a conéixer que tornarà l'elenc d'actors. Així ho va avançar ahir el portal digital Fórmula TV, on s'assegura que la televisió autonòmica ha donat llum verda a la producció d'una nova temporada de la sèrie que va deixar d'emetre's en 2013 després de sis anys d'èxit.

Un èxit, per cert, que no es va repetir l'any passat quan À Punt va emetre un dels capítols que s'havien quedat "penjats" després de l'apagada d'RTVV ni quan va reposar en horari de sobretaula la sèrie des dels seus primers episodis.

Segons recull Fórmula TV, el rodatge dels nous capítols començarà abans de finalitzar l'any, per a estrenar la temporada (la dotzena) a principis de 2021 si la pandèmia ho permet. Comptarà amb 18 capítols i recuperarà al seu repartiment principal amb Tonet (Ferran Gadea), Blanca (Carme Juan), Daura (Lola Moltó) o Pep (Berna Llobell), entre altres, així com algunes incorporacions amb papers secundaris.

Arxivat a:

Destacats