Torna el mític Concert de Benvinguda de la Universitat de València

Guardar

BenvingudaUV
BenvingudaUV

Fidel a la cita de tots els inicis de curs universitari, la Universitat de València organitza el Concert de Benvinguda. En concret és la Delegació per a Estudiants, mitjançant el SeDI, qui promou aquesta festa, un gran esdeveniment que comptarà amb quatre bandes amb quatre estils diferenciats.

Encapçala el cartell La Habitación Roja, el grup de pop-rock indie valencià per excel·lència. Amb molts èxits i una llarga trajectòria, al Concert de Benvinguda presentaran el seu últim disc Memoria, produït pel mític Paco Loco, amb el qual ja han estat rodant pels grans festivals estatals.

Completen el line-up Tremenda Jauría, un grup liderat per dones i nascut, com diuen elles, en el cor de la bèstia, Madrid. Fan una mescla de reggaeton, cúmbia i electrònica que no deixa indiferent ningú. Actualment estan girant amb el seu nou EP Codo con codo. Smoking Souls que representen una generació de joves que des de xicotets han explorat els territoris més ocults de la música. Ofereixen un so de guitarra punyent acompanyat per un ritme de força que vegem reflectit en el seu últim disc Cendra i Or. I Rural Zombies, homes i dones de la Guipúscoa profunda, del ruralisme més salvatge. Música pop-rock que prompte s’ha fet un lloc en l’escena estatal. De fet han estat confirmats en festivals com el BBK Live de Bilbao o el Sonorama Ribera. Al Concert de Benvinguda ens presentaran From home to Hospital St. el seu últim llarga durada.

El disseny del cartell, com en l’anterior edició, ha estat obra de Boke Bazán, director creatiu de l'agència valenciana Nociones Unidas. El dissenyador i comunicador ha estat artífex també de les imatges de la Mostra de València o el 75 aniversari de l'Orquestra de València, entre d'altres.

Apunteu a l'agenda el divendres 26 d'octubre. A partir de les 18:30 hores s'obriran les portes de la plaça de bous de València on s’espera una festa ben grossa. Les entrades ja estan a la venda mitjançant la plataforma OneTwoTix.com i hi ha dos preus, 5€ per a la grada i 7€ a l'arena pels qui vulguen estar a primera fila.

Destacats