Terminades les obres de renovació del col·lector del carrer Doctor Lluch

Guardar

sarria_ep
sarria_ep

Ja han finalitzat els treballs de renovació del col·lector del carrer Doctor Lluch. El regidor del Cicle Integral de l'Aigua, Vicent Sarrià, ha anunciat la conclusió de les obres, que han consistit en la instal·lació d'un nou col·lector, amb l'objectiu d'eliminar les molèsties per males olors que l'acumulació d'aigües causava al veïnat.

El delegat ha destacat «la complexitat de les labors realitzades per la gran quantitat d'instal·lacions per prestació de servicis que es registren en la zona d'actuació -aigua, electricitat, gas, enllumenat, semàfors i fins i tot una marquesina de l'EMT- així com per la qualitat deficient del terreny en el tram reparat».

Les obres s'han executat entre els números 38 i 46 del carrer del doctor Lluch. Han consistit en la instal·lació d'un nou col·lector, que ve a substituir el que n'hi havia, els materials del qual estaven molt deteriorats. Això produïa nombroses retencions d'aigües residuals que generaven males olors i els consegüents riscos higiènic-sanitaris per a les persones residents en la zona.

A més, s'han eliminat dos embornals que també presentaven problemes. Açò permetrà que, a partir d'ara, les labors de manteniment siguen molt més fàcils, gràcies a la simplificació de la xarxa, ha afegit el regidor Sarrià.

Arxivat a:

Destacats