Una botiga d'ultramarins a Benimaclet ven 28 aliments a 29 euros

Es tracta d'una cistella amb productes bàsics a un preu assequible

Guardar

Imatge de fruites i verdures / Foto: engin akyurt
Imatge de fruites i verdures / Foto: engin akyurt

Una botiga d'ultramarins, situada al barri valencià de Benimaclet, ven una cistella amb un total de 28 productes bàsics a un preu de 29 euros. Es tracta d'una iniciativa que ha impulsat la botiga 'Ultramarinos Javi', situada al carrer Sant Espirit, 11 de València. Una cistella bàsica a un preu més que assequible per a ajudar les famílies a fer front a la pujada de preus dels productes, que inclou verdures, fruites, companatge, llet, arròs, llegums i oli de gira-sol.

Com han explicat els seus propietaris a Europa Press Televisió, "amb aquesta cistella no obtenim guanys, però el que volem amb aquesta iniciativa és ajudar a les persones". D'aquesta manera, conten que aquesta idea els va sorgir quan van escoltar la vicepresidenta del Govern, Yolanda Díaz, proposar posar un preu tope als preus i "pensàrem que nosaltres podíem fer alguna cosa".

Així mateix, són conscients que la pujada de preus dels productes ha fet que els i les clientes miren bé la factura i opten per comprar productes més econòmics. D'aquesta manera, amb aquesta cistella es facilita als consumidors accedir a aliments de primera necessitat, sense deixar de costat una dieta equilibrada i saludable.

Arxivat a:

Destacats