Quins supermercats obrin a València el Divendres Sant?

Estos són els supermercats oberts este Divendres Sant, 29 de març, a València

Guardar

Foto premsa Baixada preu 500 productes Carrefour (València)
Foto premsa Baixada preu 500 productes Carrefour (València)

València celebra este cap de setmana la seua Setmana Santa. Així, són molts els establiments que han optat per tancar les seues portes en tractar-se de dies festius. No obstant això, altres cadenes sí que mantindran el seu horari habitual per a donar servici a la ciutadania. Per això, descobrix quins supermercats obrin a València el Divendres Sant, dia 29 de març.

Mercadona romandrà tancat durant este Divendres Sant. És habitual que esta cadena d'alimentació tanque les seues portes durant els dies festius de València. El mateix farà Consum que tancarà els seus supermercats durant este divendres, 29 de març, a excepció de les botigues Charter que, depenent de l'establiment, obriran o en el seu horari habitual, o en horari reduït, és a dir, només al matí de 9.00 a 14.00 hores. Pots consultar l'horari d'obertura de cada establiment a través de la pàgina web de Consum.

Altres cadenes d'alimentació també estaran obertes este divendres, 29 de març. Es tracta de Carrefour que obrirà de 10.00 a 22.00 hores en totes les seues botigues, com el Carrefour de Campanar, El Saler o el de Gran Túria. Així mateix, les botigues de Carrefour Express també mantindran el seu horari habitual.

Quant als supermercats d'El Corte Inglés que estaran oberts durant el Divendres Sant, encara que amb un horari més reduït. D'esta manera, els supermercats El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Nuevo Centro i avinguda de França obriran d'11.00 a 21.00 hores.

Finalment, supermercats com Lidl sí que estaran oberts el divendres, 29 de març de 2024, de la mateixa manera que ho farà Alcampo, que obrirà en el seu horari habitual, de 9.00 a 22.00 hores.

Finalment, els supermercats KUUPS també obriran els seus respectius establiments; mentre que Aldi respectarà els horaris festius i romandrà tancat durant el Divendres Sant. Això sí, el dissabte estarà obert en el seu horari habitual, és a dir, de 9.00 a 21.30 o de 9.00 a 22.00 hores depenent de la comunitat autònoma.

Per a més informació, es recomana consultar les diferents pàgines web de les cadenes d'alimentació per a confirmar tant els supermercats oberts el 29 de març (Divendres Sant) a València, com els horaris específics d'obertura de cada botiga.

Destacats