"Sois Héroes": el mural que dóna noves esperances

El mural substitueix al depriment anunci d'una funerària, totalment visible des de les finestres de l'àrea d'oncologia de l'Hospital La Fe

Guardar

mural niños cancer
mural niños cancer

Fa tres anys, els xiquets hospitalitzats en l'àrea d'oncologia infantil de l'Hospital La Fe de València havien de suportar les vistes d'un gran anunci d'una funerària en mirar per la finestra. Sense cap dubte, probablement no haurien pogut tenir una vista més depriment ni desesperançadora, no obstant això, gràcies a la forta campanya d'uns pares per mitjà de les xarxes socials, es va aconseguir que l'anunci anara retirat.

La gran mobilització dels pares i de tot el col·lectiu que els va recolzar va cridar l'atenció de "UNLOGIC CREW", un grup d'artistes madrilenys especialitzats en pintura mural. El conjunt d'artistes es va oferir per a obsequiar als xicotets amb un gran mural que els omplira d'optimisme. Després d'una intensiva cerca de patrocinadors, els madrilenys van tenir com a mecenes a les organitzacions Creu Roja, Aspanion (Associació de Pares de Xiquets amb Càncer) València i Caixa Popular entre uns altres.

https://twitter.com/UNLOGICCREW/status/1027242350442102784

Enzo, un dels xiquets que han estat ingressats en La Fe que va véncer al càncer, i inspiració del grup d'artistes madrileny explica que "els xiquets també són superherois, lluiten contra la malaltia, contra el càncer" en un dels vídeos publicats en el compte de twitter d'UNLOGIC CREW

L'obra d'UNLOGIC CREW mostra a un xiquet pacient de càncer abillat amb una disfressa de superheroi que està volant, i en la capa del qual es troba el llaç creuat, símbol de la lluita contra el càncer, i en la cantonada inferior esquerra, escrit en lletres de còmic, el lema "Sois Héroes". Tal com deien UNLOGIC CREW en les seues xarxes socials: "el nostre Superheroi ja pot volar sol i comença ara la seua missió: fer feliços als xiquets de l'Hospital la Fe i de tot el món!"

Destacats