Smart City València fa una crida en el Fòrum Urbà per dissenyar col·lectivament la transformació digital de la ciutat

Guardar

El regidor d'Administració Electrònica i Agenda Digital, Pere Fuset
El regidor d'Administració Electrònica i Agenda Digital, Pere Fuset

Smart City València aprofitarà la taula redona d'aquest dijous, dia 12, al Fòrum Urbà València 2030, per fer una crida al disseny col·lectiu de la transformació digital de la ciutat davant l'horitzó 2030. Amb el títol 'Ciutat Intel·ligent', la trobada en l'edifici Veles e Vents de La Marina de València permetrà abordar un diàleg sobre les tecnologies de la informació aplicades a la gestió de la ciutat.

El regidor d'Agenda Digital i Administració Electrònica de l'Ajuntament de València, Pere Fuset, qui donarà la benvinguda a la sessió i farà la presentació corresponent, ha destacat que "la capitalitat europea del turisme intel·ligent de València o la inclusió entre les 100 ciutats intel·ligents i climàticament neutres de la UE són dos exemples paradigmàtics del potencial de la nostra ciutat com a smart city, que volem consolidar de cara al futur com una oportunitat social, ambiental i econòmica per a la ciutat".

A més, ha explicat que "com a referent smart city estem treballant per encàrrec de l'ONU en orientar a totes les ciutats del món, però ara volem que siga la societat valenciana la que, fent seu el projecte, s'implique guiant a Smart City València en una estratègia col·lectiva de ciutat al servici de la ciutadania". En eixe sentit, ha fet palesa la voluntat que "la transformació digital siga una palanca de canvis transversal que ens permeta assolir tots els objectius de ciutat, que no deixe a ningú arrere i que ens ajude a mesurar els nostres avanços en els Objectius del Desenvolupament Sostenible".

La taula redona estarà moderada per la periodista de La Vanguardia Neus Navarro i comptarà com a ponents amb Ramon Ferri, de l'Oficina Ciutat Intel·ligent de l'Ajuntament de València; Nieves Gallego, secretària tècnica del Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana - COITCV, i Bianca Dragomir, directora general d'Avaesen.

Al llarg de tot el mes de maig es desenvolupa el Fòrum Urbà València 2030 com a espai de reflexió i participació per repensar col·lectivament el model de ciutat i impulsar l'Estratègia Urbana València 2030. Per a assistir a la jornada de demà dijous cal inscriure's a través de l'enllaç: https://www.eventbrite.es/e/entradas-taula-redona-ciutat-intelligent-324178716267

Arxivat a:

Destacats