Així seran les llums de Nadal de València 2022

Descobreix tots els detalls per a gaudir de les llums de Nadal de València

Guardar

Llums de Nadal de València 2021 (Xisco Navarro)
Llums de Nadal de València 2021 (Xisco Navarro)

Ja es coneix com seran les llums de Nadal de València 2022. Com en anys anteriors, ha explicat la regidora de Recursos, Lluïsa Notario, "s'ha tingut en compte l'eficiència energètica, la descentralització i la innovació en els espectacles audiovisuals per a dinamitzar econòmicament i socialment l'eix comercial". D'aquesta manera, s'augmenta l'il·luminat en barris i pobles de València i, a més, la plaça de l'Ajuntament albergarà sorpreses en la il·luminació nadalenca.

Per a començar, la plaça de l'Ajuntament de València recuperarà l'arbre de Nadal. A més, del 21 de desembre al 4 de gener, es projectarà un videomapping a la façana de l'Ajuntament amb imatges sobre la capitalitat del Disseny i la capitalitat Verda Europea. "Un espectacle molt més cridaner i impactant que, juntament amb la recuperació de l'arbre de Nadal, en comptes de les boles gegants de l'any passat, aconseguirem reduir el consum energètic".

A més, pels carrers de la ciutat s'instal·laran un total de 159 arcs decoratius i 17 rètols de 'Bon Nadal' als pobles de València i en els entorns dels mercats dels barris d'Algirós, Natzaret, Torrefiel i Fontsanta.

Seguint la línia de la descentralització, enguany, la il·luminació de Nadal arribaran a més barris de València. Així, els barris que tindran arbres de Nadal seran: Campanar, Russafa, Patraix, Benimaclet, Cabanyal, Sant Marcel·lí, Orriols, Mercat, Abastos, Benicalap, Malilla i, com a novetat, Nou Moles i Sant Isidre.

Finalment, la plaça de la Reina de València recuperarà el seu tradicional pesebre i, a més, es col·locaran estructures il·luminades simulant ametlers.

L'encesa de llums de Nadal de València 2022 es realitzarà el pròxim 2 de desembre a les 19.00 hores. A partir d'eixe moment, la ciutadania podrà gaudir de les llums nadalenques en el següent horari: de dilluns a dijous, de 18.00 a 00.00 hores; i divendres, caps de setmana i festius de 18.00 a 00.30 hores.

Notario ha ressaltat que "des que arribàrem al govern, hem aplicat mesures de racionalització i sostenibilitat en tot l'enllumenat públic de la ciutat i, per tant, també s'inclouen les llums de Falles i Nadal que, de nou, tornaran a ser totes de tipus LED".

Arxivat a:

Destacats