Així serà l'espectacular complex d'oci de Turianova, a València

Uns 500.000 metres quadrats, 2.000 habitatges, restaurants, espais esportius i molt més

Guardar

Projecció de com serà el complex d'oci de Turianova
Projecció de com serà el complex d'oci de Turianova

L'empresa AQ Centor va revelant a poc a poc els nous detalls sobre l'enorme complex d'oci Espai Global Turianova de València. Això formarà part del gran barri que ja s'està alçant en la capital valenciana i que s'està preparant per a posar en funcionament tota una àrea de 500.000 metres quadrats que, a més d'albergar uns 2.000 habitatges, tindrà una multitud d'espais destinats a l'oci i a l'ús terciari.

Així, l'oferta comercial que s'oferirà sota el nom Infinity farà convertir-se a aquest espai en "major gran complex multifuncional Next Gen d'Espanya", segons afirmen des de l'empresa. Es combinaran diferents usos com el comercial, les oficines i la branca turística amb un hotel de quatre estreles i prop d'un centenar d'apartament destinats a la curta estada. La previsió de la companyia és que òbriga les seues portes en 2024.

Redissenyat per a adaptar la seua oferta comercial i concepte a les tendències de consum i d'interacció accelerades després de la pandèmia, Infinity es presenta com un espai obert que dona continuïtat al parc de més de 33.000 m² confrontant, a través de passejos urbans, places, fonts i jardins i amb tres altures diferents, que siguen fàcils de circular i oferisquen la possibilitat de descansar o interactuar en els seus bancs, escalinates o aules educacionals obertes.

A més, afig l'ús d'elements com a terrasses, pèrgoles o altres elements d'ombra, que permetran una circulació a resguard de la climatologia, sense imposar barreres visuals. El 80% de la SBA d'Infinity es destinarà a retail, oci i restauració distribuïts en més de 200 locals, que inclouen moda, oci, parament de la llar i restauració. El restant 20% de superfície llogable s'orientarà a altres usos terciaris com a hotels, oficines o coliving.

Dins de l'espai figuraran elements com un rocòdrom, una 'zona friki', un 'beach club' o la piscina amb tecnologia per a la creació de l'ona contínua més gran d'Espanya, que permetrà la pràctica i l'aprenentatge del surf tots els dies de l'any. També hi hauran gimnasos, llits elàstics, salts, una pista de bitles i un cinema.

Aquesta operació supera els 350 milions d'euros, per la qual cosa suposa un dels majors desenvolupaments urbanístics residencials de l'última dècada. El projecte urbanístic inclou més de 2.000 habitatges, de les quals 1.200 són a càrrec de la promotora i la resta a l'Ajuntament de València, que també compta amb sòl en aquest PAI Font Sant Lluís, situat entre l'Hospital La Fe de València, la V-30 i la V-31.

Dins de la capacitat hotelera del complex, destaca la construcció d'un hotel de quatre estreles que tindrà uns 8.500 metres quadrats. Comptarà amb grans salons per a conferències i jornades amb la finalitat de generar un espai de networking i negocis. També hi haurà un immoble amb 100 apartaments pensats per a curta estada i, més concretament, per a famílies de pacients ingressats a La Fe.

Arxivat a:

Destacats