Sarrià anuncia que la urbanització de Quatre Carreres finalitzarà a l'agost

Guardar

0726 Sarrià - Visita Quatre Carreres
0726 Sarrià - Visita Quatre Carreres

El regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d'urbanització de la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat que les obres d'urbanització de Quatre Carreres finalitzaran a l'agost, després de més de set anys en estat d'abandó. Per a açò, l'Ajuntament ha destinat més d'1.100.000 euros en les obres de condicionament.

Este mateix mes començaran les obres que permetran acabar la urbanització d'este sector. “Com a conseqüència del fet que la promotora va entrar en concurs de creditors, la zona porta més de set anys un estat d'abandó lamentable”, ha assenyalat el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià.

Les obres suposen una inversió de més d'1.100.000 euros, dels quals 700.000 es destinaran a pavimentació. Com ha destacat el regidor, “serà una obra important, ja que permetrà completar el sector i, per tant, començar la construcció d'habitatges en els solars, concretament, hi ha prevists al voltant de 1.700 habitatges”.

Hem instal·lat en les dos vies principals paviment fonoabsorbent. També hem col·locat l'enllumenat públic, que suposa una inversió de 200.000 euros. Tot açò es paga amb la fiança que en el seu moment va fer efectiva la constructora, per la qual cosa a l'Ajuntament no li suposarà una despesa extra el condicionament d'este sector”, ha afegit Sarrià.

Per a acabar, el regidor ha anunciat que “a l’acabament d'agost estarà completada la urbanització d'esta zona de Quatre Carreres, tota una assignatura pendent de l'anterior etapa”.

Destacats