Sant Isidre s'ompli de màgia per a rebre als Reis Mags

És la quarta cavalcada més antiga de València i ja compten amb 39 edicions

Guardar

0-1
0-1

La màgia ha tornat a la nostra terra on per un dia hem pogut comptar en cada punt del nostre territori amb la presència dels 3 Reis Mags d'Orient. València Extra s'ha acostat al barri de Sant Isidre que ha rebut com toca a Melchor, Gaspar i Baltasar.

Els 3 Reis Mags han fet la parada de rigor en este barri i és que ja són 39 anys d'una tradició molt singular on tot el barri viu la particular cavalcada dels Reis Mags. Caramels, balons, joguets, i moltes sorpreses han format part del recorregut pels carrers del barri. També la música ha sigut protagonista de la vesprada més especial per als xiquets.

Les falles del barri, les associacions de pares, l'associació de veïns i també les confraries s'han bolcat de ple en la il·lusió dels més menuts. Els 3 Reis Mags s'han reservat un xicotet minut per a parlar amb nosaltres

La festa no ha parat en tota la vesprada amb una gran xocolatà per a tots I ara és el moment perfecte per a conéixer com s'estan portant els més menuts a casa.

I sens dubte arriba el moment més esperat, Melchor, Gaspar i Baltasar han portat els regals directament als xiquets veïns de Sant Isidre. Espectacle pirotècnic, música i sobretot les mirades dels més xicotets quan arriba el seu moment.

Un any més la màgia i la il·lusió tenen una parada al barri de Sant Isidre de València. Ara toca portar-se bé tot l'any.

Arxivat a:

Destacats