Sanitat alça les mesures anticovid especials aquest dijous a la ciutat de València

La decisió s'adopta després d'analitzar les dades epidemiològiques de les últimes setmanes sobre la incidència del virus en la capital

Guardar

019_XiscoNavarro_ValenciaExtra_PlaçaAjuntament
019_XiscoNavarro_ValenciaExtra_PlaçaAjuntament

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública alça aquest dijous a partir de les 00.00 hores les mesures especials de contenció i prevenció del coronavirus adoptades per a la ciutat de València.

Les limitacions consistien en la restricció total de visites i eixides en les residències de majors de València ciutat, l'obligatorietat de limitar reunions familiars o d'amics a un màxim de 10 persones i fixaven en el 60% l'aforament màxim en zones comunes d'hotels i allotjament turístics de la ciutat.

Per tant, a partir d'aquest dijous 24 de setembre, la ciutat de València es regirà per les mateixes mesures de prevenció enfront de la Covid 19 que la resta de la Comunitat Valenciana, on s'apliquen les actuacions coordinades que es van acordar per a tota Espanya en el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut.

Així, en les residències, el límit per a les visites passa a ser d'una persona per intern/a i la duració màxima serà d'una hora al dia, sempre extremant les mesures de prevenció.

En les zones comunes d'hotels i allotjaments turístics, l'aforament màxim serà com en la resta de la Comunitat Valenciana, del 75%.

La limitació de fins a 10 persones en les reunions familiars o socials, en espais privats, deixa de ser una obligació a partir d'ara, però es manté com a recomanació. Es continua aconsellant, així mateix, la limitació de les trobades socials fora del grup de convivència estable.

La decisió d'alçar les mesures excepcionals per a la ciutat de València s'adopta després d'analitzar els informes sobre la incidència del virus en la capital.

Destacats