Sandra Gómez insta el Valencia CF a "acabar el Nou Mestalla" i a garantir la seguretat en la seua parcel·la

Guardar

nou mestalla
nou mestalla

La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha instat aquest divendres de nou al Valencia CF a "acabar el Nou Mestalla", el nou estadi de futbol de l'entitat esportiva que es construeix en un solar contigu a l'avinguda Corts Valencianes i que es troba inacabat. Així mateix, ha convidat al club a garantir la seguretat en aquest terreny per a evitar "qualsevol incident o accident que puga ocórrer".

Gómez s'ha pronunciat d'aquesta manera en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local celebrada en el consistori, preguntada per la situació del nou estadi del València CF, amb les seues obres inacabades, i per la seua seguretat en el solar en el qual es troba.

La responsable municipal ha ressaltat que "tant la parcel·la com la inacabada construcció del nou Mestalla són propietat del club esportiu, del València CF" i ha afirmat que, per tant, els seus membres són "els últims responsables" quant a "seguretat" o "qualsevol incident o accident que puga ocórrer en les seues instal·lacions".

Sandra Gómez ha considerat, en aquest sentit, que "el que ahir o hui és una anècdota, demà pot ser un lamentable accident", després del que ha fet "una crida a la responsabilitat del València" CF "perquè puga garantir seguretat pública en un terreny i en unes instal·lacions que són seues".

L'edil ha subratllat que això, "al final, té una solució" que és "la que tots desitgem", segons ha precisat, "que s'acabe el nou Mestalla, que els xiquets i xiquetes tornen a entrar en les instal·lacions per a veure jugar al seu equip de futbol" i "no per a jugar amb eines i materials perillosos que estiguen a l'aire lliure i que poden causar un accident".

"El València és l'últim que desitjaria. És un club responsable, un club que té una responsabilitat amb aquesta ciutat i, per tant, ha de començar a treballar ja per a acabar el Nou Mestalla", ha reiterat Sandra Gómez.

Arxivat a:

Destacats