Sandra Gómez considera que l'aprovació del Pla Especial de la Zona Sud 1 del Port de València-Natzaret Est és "una magnífica notícia"

La vicealcaldesa ha apostado por que “puedan comenzar las obras lo antes posible”

Guardar

WhatsApp Image 2021-03-31 at 18.46.34
WhatsApp Image 2021-03-31 at 18.46.34

La vicealcaldessa de València i portaveu socialista a l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha destacat aquest dimecres que l'aprovació del Pla Especial de la Zona Sud 1 del Port de València-Natzaret Est, per part de la Comissió Territorial de València, és "una magnífica notícia per a la ciutat i molt especialment per al barri de Natzaret perquè ja estem més a prop perquè el projecte veja la llum verda definitiva. Per tant ha apostat perquè "puguen començar les obres com més prompte possible". Un projecte, que tal com ha recordat Gómez, suposarà un revulsiu social i econòmic per a Natzaret.

Sandra Gómez ha destacat que després del vistiplau del Consell Jurídic Consultiu i ara l'aprovació en la Comissió territorial d'Urbanisme "estem més prop que Natzaret compte amb el projecte estratègic més important que hem desenvolupat des de l'àrea d'Urbanisme que permetrà dinamitzar econòmicament i socialment el barri". "Aquest projecte, generarà un dels grans parcs de la ciutat de València, el parc de Desembocadura en el qual ja estem treballant des de l'àrea d'Urbanisme per al seu desenvolupament i disseny" ha apuntat la vicealcaldessa. A més, ha continuat, aquest pla permetrà que Natzaret compte amb un important agent de dinamització com és la nova Ciutat Esportiva del Levante UD, que torna al Marítim".

D'altra banda, Gómez ha recordat que també "es conservarà i rehabilitarà l'antic balneari de Benimar, la integració de l'equipament públic en l'edifici de Marblau, així com es generarà un nou parc sud i un gran corredor verd que permetrà passar pàgina a l'actual 'mur' de separació entre el port i la ciutat, sinó una façana verda i integrada en l'espai".

La vicealcaldessa ha posat en valor el treball desenvolupat "per la Generalitat amb l'impuls del conseller Arcadi España per avançar en un projecte que ens permet resoldre un dels deutes pendents, ja que donem una solució port-ciutat, amb una integració amable i sostenible, que repercutirà en la millora de la qualitat de vida de les veïnes i veïns".

A més, ha recordat que al costat de l'arribada de l'L10 de Metrovalencia que unirà el centre amb Natzaret, el recent anunci del conseller de la seua prolongació fins a La Marina, que suposa un gran pas en mobilitat no sols per als veïns i veïnes sinó per a l'afició granota i totes les persones que entrenen en la nova ciutat esportiva, i al costat del futur centre de Formació Professional, Batxillerat i Formació en el barri, ajudarem a generar un gran revulsiu social i econòmic en el barri".

Arxivat a:

Destacats